Wie denkt Rob Goossens wel dat hij is?

PROFIEL — ‘Zak er maar in.’ Dat was de reactie van Rob Goossens (31) bij RTL Boulevard op de pruillip van Linda de Mol. Maar een De Mol in de stront laten zakken, is dat eigenlijk wel goed voor je carrière?

Een lid van de mediafamilie De Mol in het openbaar aanpakken, dat is toch not done?

Het is geen fabeltje dat men in televisieland huiverig is voor de macht van John de Mol. Zijn imperium op radio- en tv-gebied is groot, hij heeft vrijwel overal wel een vinger achter en sommigen denken dat wie De Mol tegen zich heeft, nergens meer aan de bak komt in de mediawereld. Kritiek uiten op de schathemeltjerijke televisiebaron is zoiets als jezelf de strop vast om de nek leggen en uit eigen beweging op het galgenkrukje gaan staan.

Is het dus over en sluiten voor Rob Goossens op tv nu hij over Linda de Mol heeft gezegd dat ze in de stront kan zakken?

Met een enorme Calimerodop op haar hoofd beschuldigt Linda de Mol iedereen van sensatiebelustheid; ik vind het nogal wat

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

‘Toch knap dat iemand die niks bereikt heeft, regelmatig op tv verschijnt als expert’
Twitteraar Pidgeys op Twitter

Ach welnee. Linda de Mol is even een beetje sipjes omdat ze vindt dat een aantal mensen allerlei informatie over haar verdraait en liegt. Ze noemde daarbij Rob Goossens, Youp van ’t Hek, Beau van Erven Dorens ‘en de grote aanvoerster van deze bizarre hetze, die sneue, intens valse Angela de Jong’. De Mol zou aanvankelijk middels een open en eerlijk gesprek op haar platform alles vertellen wat ze wist over het vermeende seksueel grensoverschrijdende gedrag bij The Voice of Holland, maar zit nu als een verwend kind met de armen over elkaar in een hoekje te mokken. Als ze haar liefdesverdriet heeft uitgehuild, vindt ze Rob Goossens ook vast wel weer lief. En zolang RTL nog niet in handen is gevallen van haar broer John, zit Goossens nog wel even safe bij RTL Boulevard.

Wat vindt Rob Goossens er zelf van?

‘Met een enorme Calimero-dop op haar hoofd beschuldigt Linda de Mol iedereen van sensatie-belustheid; ik vind het nogal wat.’

Wat vinden wij van Rob Goossens?

Is bepaald niet vies van wat reuring en sensatie: Eva Jinek kon wat hem betreft de boom in, hij omschreef Connie Witteman als de vrouw met de allerlangste tenen van heel showbizzland, Paul de Leeuw wilde hem in elkaar slaan en Sander Schimmelpenninck beschuldigde hem van laster.

Dit artikel komt uit:
Nieuwe Revu - Editie 6 - 2022

Nieuwe Revu - Editie 6 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer