Wie denkt Roy Donders wel dat hij is?

PROFIEL — Van overdreven vrouwelijke paillettenprins naar ruig bebaarde aanstaande heterovader. Roy Donders (31) kan het állemaal.

De stylist van het Zuiden houdt van jongens, huispakken én meisjes pakken?

Showbizzminnend Nederland rolde in maart massaal van de zitbank toen het nieuws bekend werd dat Roy Donders de herenliefde heeft ingeruild voor een leven met een vrouw. De gelukkige is een niet onknappe, pornoblonde Barbie met de naam Michelle Bibi. De Tilburgse confectiegek en het Eindhovense rondborstje vielen als een blok voor elkaar op het Griekse eiland Rhodos. Hoewel Donders ongetwijfeld niet kon wachten om de Pamela Anderson lookalike eens op z’n Grieks te verwennen, moest hij nog even geduld hebben aangezien zijn hete verovering op dat moment nog in een andere relatie zat. Dat het Brabantse vrouwke al een kindeke van zeven heeft, zou voor vele mannen misschien een kleine hindernis zijn, maar voor ‘ons Royke’ beslist niet: hij wil zelf graag pappa worden en ziet Michelle als hét levende bewijs dat dat bij haar goed mogelijk is.

Zij van Donders is nu zwanger, blijft hij dan nog wel zanger?

Inderdaad, de twee zien nu de gevolgen van de daad: zij is in verwachting van hem. Dat had eerst nog wat voeten in de aarde, want de sterrenstylist was onlangs nog naar het ziekenhuis geweest om zijn zaad te laten testen. Volgens de artsen bleek de ondernemer die vier jaar geleden nog zijn kledingzaakje failliet zag gaan, ook minder vlot met zijn andere zaakje te zijn. ‘Traag zaad’, zo luidde de conclusie, waarop het liefje van de paillettenprins dacht dat ze gerust kon stoppen met de pil. Binnen een maand prikte Donders echter raak. Dat hij straks als kersverse pappa geen tijd meer zal hebben om te zingen, is iets waarvoor we alleen maar kunnen duimen. Maar aangezien zijn Michelle hiervoor een relatie had met een andere volkszanger, namelijk Ferry de Lits, zullen de verplichte volksliedjes wel in het samenlevingscontract zijn opgenomen.

Van langzaam werkend traag zaad naar superzaad, dat is ook apart

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Probeer nu 14 dagen gratisProbeer nu 14 dagen gratis

Wat vindt Roy Donders van zichzelf ?

‘Van langzaam werkend traag zaad naar superzaad, dat is ook apart.’

Wat vinden wij van Roy Donders?

Dat hij vader wordt, kwam voor ons als een Donderslag bij heldere hemel.

‘Hij heeft ’m dit keer in het goeie gaatje geprikt’ René van der Gijp in Vandaag Inside

Dit artikel komt uit:
Nieuwe Revu - Editie 38 - 2022

Nieuwe Revu - Editie 38 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Wie denkt Roxeanne Hazes wel dat zij is?
Nieuwe Revu

Wie denkt Roxeanne Hazes wel dat zij is?

PROFIEL — Het helaas al jaren voortslepende Hazes-familieconflict krijgt een nieuw hoofdstuk door de afzegging van Roxeanne Hazes (29) voor het meezingfeest Holland Zingt Hazes in 2023. Een gemis?

Lees meer
Vrouw die de Meilandjes miljonair maakte maar afgedankt werd, slaat keihard terug!
Story

Vrouw die de Meilandjes miljonair maakte maar afgedankt werd, slaat keihard terug!

Toen de Meilandjes ruzie kregen met hun manager Valérie Lempereur, de vrouw die de markante familie nota bene definitief op de kaart zette, typeerden ze haar ineens als onbetrouwbaar. Valérie, die deze week met een autobiografie komt, kondigt in Story haar zoete wraak aan...

Lees meer
De Engelse Escobar gaat cashen
Panorama

De Engelse Escobar gaat cashen

In november wordt de grote Britse crimineel Curtis ‘Cocky’ Warren (59) vrijgelaten. ‘De Engelse Escobar’ zat dertien jaar vast. In die tijd is er een hoop veranderd. Zo is hij ineens een celebrity geworden.

Lees meer
Geldvragen
MAX Magazine

Geldvragen

FINANCIEEL JOURNALIST JAAP ROELANTS BEHANDELT IEDERE WEEK VRAGEN VAN MAX-LEZERS. Deze week: de gewone consument wordt de dupe van de strijd van de banken tegen crimineel geld. En wanneer stort de bank mijn te veel berekende rente terug?

Lees meer
Zelfs de desserts hebben schitterende herfstkleuren
Libelle Special

Zelfs de desserts hebben schitterende herfstkleuren

Met kastanjeroom en gehakte chocolade KASTANJEROOMTAART Voor 8 personen: boter om in te vetten • 6 eieren • 150 g fijne kristalsuiker • 1 blik (500 g) kastanjepuree (crème de marron) • 2 tl vanillepasta • 1 tl bakpoeder • 250 g amandelmeel • 200 ml slagroom • 100 g pure chocolade (70% cacao), grof gehakt. Extra: springvorm Ø 18 cm, bakpapier, elektrische mixer Verwarm de oven voor op 160 °C. Vet de springvorm in, bekleed bodem en zijkanten met bakpapier en vet dit ook in. Mix eieren en suiker minimaal 2 min. tot het mengsel lichtgeel en luchtig is. Voeg 400 g van de kastanjepuree toe en mix op lage stand tot het mengsel glad is. Voeg vanillepasta, amandelmeel en bakpoeder toe en spatel dit er zo luchtig mogelijk door. Giet het…

Lees meer