Wie denkt Sylvia Geersen wel dat zij is?

PROFIEL — Sylvia Geersen (36) is een prachtig fotomodel met een spontaan Rotterdams bekkie, maar ze heeft moeite om een man te vinden. Wat klopt hier niet? Dat gaan ze hopelijk uitzoeken in De Bachelorette.

Ik blijf in de liefde geloven en hou van romantiek

Draait al flink wat jaartjes mee in de showbizz toch, die Geersen? Zat er in al die tijd nooit eens een lekker hapje tussen?

Heus wel. Maar een van die lekkere hapjes bleek een verknipte Mexicaan. Na zeven maanden appen en Facetimen ontmoette Geersen eind 2015 Rogelio Castro Martinez in Mexico. Het was gelijk raak, maar eigenlijk ook meteen mis. Ze vonden elkaar aantrekkelijk, maar het model dat zo bekend werd door haar deelname aan het programma Holland’s Next Top Model moest uitgeput vanaf het vliegveld onmiddellijk mee de kerk in. De knappe Rotterdamse werd door de Mexicaan ongemerkt gehersenspoeld. Al vrij snel raakte ze zwanger, waarna de bebaarde idioot volkomen doorsloeg. Geersen vluchtte terug naar Nederland, waar ze haar huwelijk gelukkig nimmer rechtsgeldig maakte. Sindsdien stuurt hij haar – nog steeds – mails en filmpjes. Daartussen zit ook een filmpje waarin de freak haar een machete toont. De gef lipte taco wil geen scheidingspapieren tekenen, maar Geersen is voor de wet in Nederland gewoon vrijgezel.

‘Hij woont in Mexico, dus aangifte doen in Nederland heeft geen zin. Deze man is behoorlijk in de war’
John van den Heuvel, in RTL Boulevard over Geersens ex

Alle ruimte dus om op normale wijze een gewoon leuke vent te vinden via De Bachelorette?

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Probeer nu 14 dagen gratisProbeer nu 14 dagen gratis

Het is maar net wat je normaal en gewoon vindt. Een partner zoeken via een tv-programma is sowieso al op het randje, immers: er lopen op zaterdagmiddag genoeg leuke mannen rond in de Koopgoot. Maar die poppige Geersen met haar opgespoten lipjes en haar zowel vergrote als weer terugverkleinde voorgevel, heeft haar achtergrond niet bepaald mee. Het voormalige gezicht van cosmeticamerk Laura Mercier kickte in 2011 af van cocaïne en bracht dat proces in beeld met een reallifesoap bij RTL. Tja, en dat je met zo’n verbluffend uiterlijk op je 36ste nog op tv aan een vent geholpen moet worden, doet bij ons alle alarmbelletjes voorzichtig rinkelen...

Wat vindt Sylvia Geersen van zichzelf ?

‘Ik blijf in de liefde geloven en hou van romantiek.’

Wat vinden wij van Sylvia Geersen?

Voor foute mannen hoeft ze in elk geval niet naar Mexico, wij hebben immers Rolf Tangel.

Dit artikel komt uit:
Nieuwe Revu - Editie 37 - 2022

Nieuwe Revu - Editie 37 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Wie denkt Roxeanne Hazes wel dat zij is?
Nieuwe Revu

Wie denkt Roxeanne Hazes wel dat zij is?

PROFIEL — Het helaas al jaren voortslepende Hazes-familieconflict krijgt een nieuw hoofdstuk door de afzegging van Roxeanne Hazes (29) voor het meezingfeest Holland Zingt Hazes in 2023. Een gemis?

Lees meer
Vrouw die de Meilandjes miljonair maakte maar afgedankt werd, slaat keihard terug!
Story

Vrouw die de Meilandjes miljonair maakte maar afgedankt werd, slaat keihard terug!

Toen de Meilandjes ruzie kregen met hun manager Valérie Lempereur, de vrouw die de markante familie nota bene definitief op de kaart zette, typeerden ze haar ineens als onbetrouwbaar. Valérie, die deze week met een autobiografie komt, kondigt in Story haar zoete wraak aan...

Lees meer
De Engelse Escobar gaat cashen
Panorama

De Engelse Escobar gaat cashen

In november wordt de grote Britse crimineel Curtis ‘Cocky’ Warren (59) vrijgelaten. ‘De Engelse Escobar’ zat dertien jaar vast. In die tijd is er een hoop veranderd. Zo is hij ineens een celebrity geworden.

Lees meer
Geldvragen
MAX Magazine

Geldvragen

FINANCIEEL JOURNALIST JAAP ROELANTS BEHANDELT IEDERE WEEK VRAGEN VAN MAX-LEZERS. Deze week: de gewone consument wordt de dupe van de strijd van de banken tegen crimineel geld. En wanneer stort de bank mijn te veel berekende rente terug?

Lees meer
Zelfs de desserts hebben schitterende herfstkleuren
Libelle Special

Zelfs de desserts hebben schitterende herfstkleuren

Met kastanjeroom en gehakte chocolade KASTANJEROOMTAART Voor 8 personen: boter om in te vetten • 6 eieren • 150 g fijne kristalsuiker • 1 blik (500 g) kastanjepuree (crème de marron) • 2 tl vanillepasta • 1 tl bakpoeder • 250 g amandelmeel • 200 ml slagroom • 100 g pure chocolade (70% cacao), grof gehakt. Extra: springvorm Ø 18 cm, bakpapier, elektrische mixer Verwarm de oven voor op 160 °C. Vet de springvorm in, bekleed bodem en zijkanten met bakpapier en vet dit ook in. Mix eieren en suiker minimaal 2 min. tot het mengsel lichtgeel en luchtig is. Voeg 400 g van de kastanjepuree toe en mix op lage stand tot het mengsel glad is. Voeg vanillepasta, amandelmeel en bakpoeder toe en spatel dit er zo luchtig mogelijk door. Giet het…

Lees meer