Yolanthe terug in nederland voor scheiding?

Yolanthe Cabau is weer even in Nederland. Weekend spotte haar terwijl ze met haar zus naar een nagelstudio ging. Yolanthe nam het vliegtuig naar Amsterdam echter niet alleen voor nieuwe nagels... Had de werkelijke reden van haar bezoekje soms te maken met haar scheiding?

Het moet Yolanthe Cabau een doorn in het oog zijn dat zij officieel nog steeds door het leven gaat als de vrouw van Wesley Sneijder. Is zij deze week misschien in Nederland om eindelijk de knoop door te hakken en haar scheiding definitief te maken? Deze week is het precies drie jaar geleden dat ze bekendmaakten uit elkaar te gaan. Wesley schreef op 6 maart 2019: ’Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. We zijn nog niet gescheiden.’

De ex-voetballer trok het boetekleed aan en gaf toe dat hij ’zijn’ Yolanthe meermalen had bedrogen met verschillende vrouwen. Voor de actrice was de maat vol geweest en zij vertrok, samen met hun zoontje Xess Xava, richting Amerika om daar in alle rust na te denken over haar toekomst.

De nieuwe liefde van Yolanthe, Lentini Eersteling.

Slepende kwestie

De afgelopen jaren bleven er een hoop vraagtekens rond de echtscheiding en de officiële papieren zijn volgens insiders nog altijd niet voorzien van de broodnodige handtekening, zodat de scheiding eindelijk definitief is. Iets wat Yolanthe dolgraag zou willen, zodat ze eindelijk écht door kan met haar leven. De slepende kwestie duurt immers al jaren. Waarom Wesley de scheiding blijft frustreren is niet bekend. ’Hij blijft dwarsliggen en doet er alles aan om de boel te vertragen’, aldus een bekende. Lange tijd heeft de oud-voetballer hoop gehouden dat het tussen hem en de moeder van zijn zoon wel weer goed zou komen. In zijn biografie, geschreven door Kees Jansma, maakte hij er geen geheim van nog steeds te hopen op een verzoening. De uitspraken zorgden voor veel vragen, maar Yolanthe heeft nooit inhoudelijk willen reageren op de verhalen in het boek van haar ex.

Gezellig zussenuitje richting de nagelstudio.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Met pijn in het hart zal Wesley daarom de afgelopen weken hebben gekeken naar de foto’s van zijn ex-geliefde met een nieuwe man aan haar zijde. Op internet gaan foto’s rond van Yolanthe en haar zoontje, die zich prima vermaken met het model Lentini Eersteling op het strand van Mexico. Het stel zou volgens verschillende verhalen dolverliefd zijn. De liefde van het stel bleef lange tijd onopgemerkt omdat hun dates in Los Angeles plaatshadden, een plek waar zij beiden redelijk onopgemerkt over straat kunnen. Extra pijnlijk voor Wesley: het broertje van Lentini voetbalt bij zijn favoriete club FC Utrecht.

Geen geldzorgen

Weekend spotte Yolanthe begin deze week in Amsterdam. Samen met haar zus Rebecca Cabau, de vriendin van miljardair Marcel Boekhoorn, liet zij zich verwennen in haar favoriete nagelsalon. De Cabau-zusjes verbleven maar liefst twee uur lang in de salon en kwamen nadien gezellig keuvelend en keurig gemanicuurd weer naar buiten.

Rebecca vond het kennelijk zielig om haar hondje al die tijd in de auto te laten wachten, dus nam ze zelfs een hondenmandje mee richting de nagelstudio, waar haar viervoeter in alle rust kon toezien hoe het baasje werd voorzien van tien nieuwe nagels. Rebecca heeft, nu zij samen is met Marcel, geen geldzorgen, maar voor haar beroemde zus is het wél belangrijk om de financiële zaken rond haar scheiding zo goed mogelijk te regelen. Of Yolanthe na haar bezoekje aan Nederland echt dichterbij een definitieve scheiding van Wesley is, is nog even afwachten. Het stel heeft nooit iets willen loslaten over waarom het zolang duurt. Maar nu er een nieuwe liefde in het spel is bij Yolanthe, lijkt zij iets meer druk te willen zetten, zodat zij straks écht verder kan met haar leven.

Dit artikel komt uit:
Weekend - Editie 9 - 2022

Weekend - Editie 9 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer