Yvonne Coldeweijer OP OORLOGSPAD

Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer heeft zich met haar juicekanaal ’Life of Yvonne’ in recordtempo op de kaart weten te zetten. Met haar spionnenleger heeft ze al vele primeurs op haar naam geschreven. In het begin was met name André Hazes de klos. Yvonne was goed op de hoogte van elke stap die de zanger deed. Een nieuwe vriendin, een vluchtnummer, niets bleef geheim voor Yvonne. Ze zei zelfs ervan overtuigd te zijn dat Hazes en zijn toenmalige vriendin Sarah van Soelen kampten met een drugsverslaving. Dit ging de zanger te ver. André haalde uit naar Yvonne op Instagram: ”Ik vind alles prima wat je schrijft. En dat je mij aanpakt, moet je lekker zelf weten. Maar wat je nu doet, kan echt niet. Je obsessie voo mij/ons slaat hierin echt door en ik vraag je vriendelijk dit eraf te halen en één keer in je leven gewoon gezond verstand te gebruiken.”

Op de blaren zitten...

Langzaam maar zeker is Yvonne Coldeweijer de schrik van bekend Nederland geworden. Ze lijkt er vooral op uit te zijn om beroemde mannen te ontmaskeren als vreemdgangers. Maar daar waar zij in eerste instantie nog werd bejubeld vanwege haar pittige juice, klinkt er nu steeds vaker kritiek op haar werkwijze. Dat begon al toen zij op haar juicekanaal tijdens de gijzeling van medewerkers van de Apple Store beelden toonde waarop te zien was waar de gijzelaars zich in de winkel schuilhielden. Op verzoek van de politie, omwille van de veiligheid van deze mensen, verwijderde ze de beelden snel. Toch was de kritiek hierop niet mails. Men stelde dat ze de levens van de gegijzelden in gevaar had gebracht met het tonen van de beelden. De roddelvlogger zegt in ’POM’, de podcast van Alexander Klöpping (35) en Ernst-Jan Pfauth (36), dat ze begrijpt dat ze daar kritiek op heeft gekregen. ”Ik begrijp helemaal dat ik daarvoor op de blaren heb moeten zitten, ja.”

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Probeer nu 14 dagen gratisProbeer nu 14 dagen gratis

Overspel

Ook haar laatste schokkende onthulling over het vermeende grensoverschrijdende gedrag van Danny de Munk viel niet bij iedereen in goede aarde. Danny was zelf ook verre van blij met de harde beschuldiging van Yvonne. Hij reageerde als volgt: ”Ik ontken pertinent de beschuldigingen uit de video. Ik zit inmiddels veertig jaar in het vak en sta bekend als een perfectionist en een professional. Het doet mij dan ook heel veel pijn dat deze beschuldigingen worden geuit, vooral omdat dit zijn weerslag heeft op mijn hele gezin en familie.

Zo ontvangen mijn kinderen inmiddels beledigingen en ernstige verwensingen.” Hoe boos sommige BN’ers ook op haar zijn, als het aan Yvonne ligt, is Danny vast niet de laatste man die ze voor de leeuwen gooit. Wat is toch haar drijfveer om met name bekende heren te willen ontmaskeren als viespeuken? Komt het wellicht door haar ex-vriend, de Australische Nathan Daly? Hij zou haar herhaaldelijk hebben bedrogen. Volgens Yvonne hield Nathan er, terwijl hij bij haar thuis woonde, maar liefst zeven vriendinnen op na. Dit moet een flinke deuk in haar vertrouwen zijn geweest. Yvonne heeft naar eigen zeggen therapie gevolgd om het bedrog te verwerken. Wellicht wil ze nu met haar onthullingen andere vrouwen beschermen tegen hun overspelige mannen? Zelf stelt ze in podcast POM gewoon een bloedhekel te hebben aan hypocrisie. Yvonne twijfelt daarnaast openlijk over de houdbaarheid van haar werk nu andere media haar roddels klakkeloos overnemen. ”Ik zou bijna willen zeggen: neem mij alsjeblieft met een korreltje zout.”

Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen