’Ze doet alles voor de show’

Vorig jaar was Olcay Gulsen een van de BN’ers die stage liepen in het ziekenhuis op SBS6. Een juice channel meldt echter dat niet alle zorgcollega’s tevreden waren over haar gedrag. Volgens bronnen zou Olcay een heel andere kant van zichzelf hebben laten zien zodra de camera’s niet draaiden. Heeft Olcay zich inderdaad misdragen? SBS6 en het Erasmus MC geven tekst en uitleg aan Party…

’Ze gedroeg zich erg uit de hoogte’

Dat Olcay Gulsen zich volgens Juice Channel in het SBS6-programma ’BN’ers In Het Ziekenhuis: Leren Van De Helden’ ’respectloos’ zou hebben misdragen tegenover het zorgpersoneel, is op z’n minst opmerkelijk te noemen. Ze liep twee maanden mee op de Post Anesthesia Care Unit (PACU) van het Rotterdamse Erasmus MC, waar patiënten na een operatie worden opgevangen die tijdelijk meer zorg nodig hebben. Het is opmerkelijk omdat Olcay van dichtbij heeft meegemaakt hoe belangrijk goede zorg voor patiënten is. Het was tenslotte haar grote liefde Ruud de Wild bij wie vorig jaar een beginstadium van darmkanker werd ontdekt. Een zeer zware periode volgde voor Olcay en Ruud, die het nieuws overigens zelf bekendmaakte. Operatie op operatie volgde en gelukkig is Ruud vorig jaar oktober kankervrij verklaard. Ruud liet meerdere keren weten dat hij het zonder de warmte, steun en liefde van Olcay niet zou hebben overleefd. Het heeft hun band enorm versterkt. Ruud was dankbaar voor de zorg die hij had gekregen en datgene wat de doktoren hadden gepresteerd. Olcay heeft dat allemaal van dichtbij meegemaakt, ook hoe lief het verplegend personeel voor haar vriend was. Na haar deelname aan ’BN’ers In Het Ziekenhuis: Leren Van De Helden’ zei Olcay nog dit over het zorgpersoneel: ”Ik dacht dat ik hard had gewerkt in mijn leven, maar dat is niets vergeleken met de dagen die zij maken. Ik had altijd al veel respect en bewondering voor mensen in de zorg, maar dat is alleen maar toegenomen. Ze presteren onder topdrukte en zouden daar veel beter voor beloond moeten worden. Ze verdienen alle respect en nog veel meer.”

Wangedrag in ziekenhuis?

Maar een onbekende bron vertelt nu ineens een totaal ander verhaal aan Juice Channel; Olcay zou zich achter de schermen heel anders hebben gedragen dan voor de camera. Het showbizzkanaal berichtte: ”Ze gedroeg zich erg uit de hoogte. Toen de camera’s uit waren zei ze letterlijk dat ze nooit in de zorg ging werken, want wat je in de zorg verdient in een maand pakt zij in één dag. Ook zat ze met een e-smoker in het ziekenhuis te roken terwijl dat verboden is.” Daar bleef het echter niet bij. Volgens de Juice Channel-bron doet Olcay ’alleen maar leuk voor een camera’. ”Ze doet leuk voor de show, maar in het echt is ze walgelijk”, stelt een andere bron. ”Ze houdt zich niet aan de regels van het ziekenhuis en gaat met een OK-pak in haar auto zitten. Ik ben naar de leiding gestapt om te zeggen dat ik het respectloos vond dat ze er rondliep. Ze is toen geloof ik ook aangesproken door het afdelingshoofd.” Harde woorden, die veel vragen oproepen. Herkennen SBS6 en het Erasmus MC zich bijvoorbeeld in de vernietigende beweringen over Olcay die het juice channel openbaart? Party heeft navraag gedaan bij SBS6 en kreeg het volgende antwoord: ”De producent en het Erasmus MC kunnen zich totaal niet vinden in de beweringen.” Een woordvoerder van het Erasmus MC geeft ook tekst en uitleg aan Party: ”Wij herkennen als Erasmus MC absoluut niet het beeld dat van Olcay Gulsen is geschetst en betreuren de uitspraken - waarvan we de bron niet kennen - ten zeerste. De samenwerking met Olcay Gulsen, Richard Groenendijk, Isa Hoes en Monique Hendrickx hebben we als bijzonder prettig ervaren. De BN’ers hebben zich liefdevol en met grote betrokkenheid ingezet voor onze patiënten. We waarderen het dat ze zich verdiept hebben in het bijzondere vak van verpleegkundige. We willen hen dan ook van harte bedanken voor hun tijd en hun toewijding.” Hiermee worden de kwaadsprekers vakkundig de mond gesnoerd. Olcay heeft wel degelijk hart voor de zorg…

Toen haar grote liefde Ruud in het ziekenhuis lag, week Olcay niet van zijn zijde.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

SBS6 en Erasmus MC reageren op de harde beschuldigingen over wangedrag

Dit artikel komt uit:
Party - Editie 17 - 2022

Party - Editie 17 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer