Tijdschrift.nl logo
In dit nummer

Zó verliefd is Leontine! Romantische vakantie op Ibiza met nieuwe liefde John

DOOR GUIDO DEN AANTREKKER EXCLUSIEVE
FOTO’S EDWIN SMULDERS

DE EERSTE FOTO’S!

Vorige week werd bekend dat Leontine Ruiters (54) een nieuwe liefde heeft: de 52-jarige John Huiberts uit Waalwijk. De twee leerden elkaar na de zomervakantie kennen via Leontine’s vriendin Merel. Bij die ontmoeting sprong de vonk direct over. De gescheiden John, die net als Leontine uit zijn vorige huwelijk drie kinderen heeft, staat bekend als een goedlachse, charmante man. In combinatie met zijn knappe gelaatstrekken veroverde John met die eigenschappen het hart van Leontine, die na alle besognes met en rond haar ex-man Marco Borsato – tegen wie aangifte is gedaan wegens grensoverschrijdend gedrag – in een emotioneel dal terechtkwam. In de beschermende armen van John is aan die situatie, dankzij tussenkomst van Cupido, resoluut een einde gekomen. Waar Leontine geregeld de voorpagina’s siert met haar turbulente privéleven, zocht haar nieuwe liefde juist altijd de luwte op. Als ondernemer in industriële UV-lakken bouwde hij een enorm kapitaal op – Quote taxeert hem op een vermogen van 140 miljoen euro – waardoor hij weliswaar een luxe leven leidt, maar dat doet hij bij voorkeur buiten de schijnwerpers; het liefst bracht hij als gescheiden man zijn tijd door met hardlopen, fietsen en waterskiën. Toch kan John niet anders dan breeduit lachen als Story-fotograaf Edwin Smulders de eerste foto’s komt maken in de haven van het Spaanse eiland Ibiza – dat John een gelukkig man is met mooie Leontine aan zijn zijde, konden zelfs omstanders op een afstand van een paar honderd meter zien! Nadat Story de twee al gefotografeerd had op het vliegveld, maakte het verliefde paar ook later in de haven geen geheim meer van hun romance. Leontine en John brachten met onder anderen een van zijn dochters in hun gezelschap een bezoek aan het nabijgelegen eiland Formentera, waar de stranden extra wit en de zee extra turquoise ogen. Een idyllische omgeving waarin van een fijne lunch werd genoten. In de pijlsnelle speedboot van John – koning Willem-Alexander heeft precies dezelfde boot bij zijn vakantievilla in Griekenland liggen – keerde het gezelschap daarna naar Ibiza terug. Nadat Story een aantal veelzeggende foto’s kon maken, vertrok het gezelschap naar het huis dat John op Ibiza bezit. Naar verluidt hebben Marco en de kinderen Luca, Senna en Jada met veel warmte gereageerd op de man die hun ex-vrouw en moeder weer zo laat stralen. Hoewel Leontine en John benadrukken dat hun relatie zich nog in een pril stadium bevindt, bewijzen de Story-foto’s onomstotelijk dat er feitelijk geen houden meer aan is! Na een eerste liefdesweekend in Antwerpen laten ze nu zichtbaar alle remmen los op Ibiza – wie alleen al kijkt naar de foto’s waarop Leontine met een gelukzalige blik tegen het sterke lichaam van John aanleunt, kan maar één conclusie trekken: Leontine is tot over haar oren verliefd!

In de haven maakten ze geen geheim meer van hun romance
Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Bestel nu

Leontine en John en een van de dochters van John op het vliegveld.

Marco gunt zijn ex Leontine haar nieuwe geluk.

Marco en de kinderen hebben met veel warmte gereageerd

Lees meer

Alle artikelen
De zomer OP ZAK
Libelle

De zomer OP ZAK

Niet alleen cargopants zijn hot deze zomer, ook in een jasje, bloes of rok met opgenaaide zakken maak je dit seizoen stoere sier.

Lees meer
Around the world in a day
Flair

Around the world in a day

Op je fashionwereldreis doe je deze zomer Indonesië, India en Marokko aan. Lekker avontuurlijk, met laagjes en prints in mooie diepe kleuren.

Lees meer
Spannende nieuwe stap voor máxima
Weekend

Spannende nieuwe stap voor máxima

Maxima blijft dromen van groter, beteren meer. Nu onderwijs in muziek weer op de kaart staat, wil ze meer kunst en cultuur op én buiten scholen. Een grote stap. ‘Heel spannend’, vindt de koningin.

Lees meer
Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)
Margriet

Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)

In de winter is het heel verleidelijk om met een dekentje over je heen met een kop thee op de bank te kruipen. Maar nu het volop lente is, is er geen enkel excuus meer om binnen te blijven. Al was het maar omdat het ook wetenschappelijk is bewezen dat het heel goed voor je is om naar buiten te gaan.

Lees meer
Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’
Story

Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’

Hollywood lijkt een en al glitter en glamour, maar achter gesloten deuren gebeuren vaak dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. In de Amerikaanse entertainmentindustrie is men wel wat gewend, maar sommige schokkende gebeurtenissen dreunen nog vele jaren na. Story publiceert de grootste schandalen. Deze week: James Corden, wiens tv-afscheid door velen totaal niet wordt betreurd.

Lees meer