Tijdschrift.nl logo

Geef 75 digitale tijdschriften cadeau

Bladcadeau of Tijdschrift.nl cadeaukaart gekregen of geven? Maak hieronder je keuze.

Veelgestelde vragen

Wat leuk, je hebt een Bladcadeau of een Tijdschrift.nl cadeaukaart gekregen! Met je cadeaukaart kun je een abonnement op Tijdschrift.nl kiezen. Klik hierboven op ‘Verzilveren’ en vul op de nieuwe pagina je code in. Kies vervolgens voor Tijdschrift.nl en rond de bestelling af. Je ontvangt hierna een mail om je account te activeren. Download tot slot de app en log in met jouw gegevens! Je kunt nu direct beginnen met het lezen van jouw favoriete tijdschriften!

Het saldo en de geldigheid van je cadeaukaart kun je bekijken door op ‘Verzilveren’ te klikken en de code op de kaart in te vullen. Je kunt dit gerust doen, want je cadeaukaart wordt pas gebruikt als je een abonnement kiest en de bestelling hebt bevestigt.

Met Tijdschrift.nl geef je in 1x een abonnement op de 75 beste tijdschriften. Het kopen van een cadeaukaart doe je door op ‘Kopen’ te klikken. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar Bladcadeau. Hier vul je de waarde in die je wilt geven en rond je de bestelling af. Je ontvangt de elektronische cadeaukaart (e-card) via de mail.

Ja, het abonnement op Tijdschrift.nl loopt automatisch af. Wil je na afloop van je abonnement toch nog genieten van Tijdschrift.nl? Je kunt eenvoudig een doorlopend abonnement afsluiten op www.tijdschrift.nl.

Krijg je een foutmelding bij het activeren van je cadeaukaart? Controleer nogmaals of je de juiste code overgenomen hebt van de cadeaukaart. Krijg je opnieuw een foutmelding of kom je er niet helemaal uit? Hier kun je nog meer informatie vinden over foutmeldingen. Natuurlijk staat onze klantenservice ook voor je klaar.

Uiteraard! Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je medewerkers of relaties? Voor zakelijke klanten bieden wij diverse mogelijkheden en maatwerkoplossingen. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088-5565610 of stuur een e-mail naar salesgifting@dpgmediamagazines.nl. Klik hier om naar de zakelijke webshop van DPG Media Magazines te gaan.