Tijdschrift.nl logo

‘Een heerlijke momentje voor mijzelf op de zondagochtend’

Anita, 49 jaar en IT programmamanager, werkt net als veel Nederlanders sinds maart van dit jaar thuis. Tijdens haar lunchpauze leest Anita graag in de Tijdschrift.nl app. ‘Voor mij is dit even bijkomen’, zegt Anita. ‘Een half uur lang blader ik door verschillende tijdschriften en hierdoor kan ik me weer opladen voor mijn werk’. Vroeger kocht Anita veel bladen, nu heeft ze alleen nog de Libelle in de papieren versie en is ze voor de rest helemaal overgeschakeld naar digitaal tijdschriften lezen.

Zondagochtend heerlijk bladeren door mijn favoriete tijdschriften

Het mooiste moment om alle virtuele bladen te lezen is voor Anita de zondagochtend. ‘Mijn gezin, man en twee pubers, liggen dan nog op een oor. Eerst maak ik ontbijt en zet ik een kopje thee. Daarna kan ik zeker twee uur heerlijk in alle rust bladeren door mijn favoriete tijdschriften’, zegt Anita. Dankzij Tijdschrift.nl beperkt Anita zich niet langer tot een paar magazines maar leest ze naast de LINDA., Margriet, Viva en Flair ook Lonely Planet en Landleven. Anita is dol op koken en verslindt dan ook tijdschriften over eten. 

‘Ik heb altijd een abonnement op het tijdschrift Libelle gehad en nu nog trouwens’, zegt Anita. ‘Daarnaast kocht ik vaak pakketten met meerdere bladen totdat ik Tijdschrift.nl op het spoor kwam. Doordat ik nog wel de papieren versie van Libelle elke week ontvang kreeg ik korting op mijn Tijdschrift.nl abonnement. Nu betaal ik slechts € 7,50 per maand voor een leesmap met 75 tijdschriften. Ik lees de bladen altijd op mijn iPad’, aldus Anita. Ze vertelt dat ze er zelfs een eigen iPad voor heeft aangeschaft. Lezen in bed doet ze trouw met de papieren Libelle, haar iPad en ook telefoon laat ze dan beneden. 

Structuur in de Tijdschrift.nl app

Anita gaat één keer per week kijken welke nieuwe bladen erbij zijn gekomen. Wat ze leuk vindt, download ze en wat ze gelezen heeft, verwijdert ze direct. Ze houdt erg van structuur en de Tijdschrift.nl app is haar dan ook op het lijf geschreven. ‘Ik kan in de app alles keurig netjes ordenen en door de bladwijzer te gebruiken, weet ik altijd precies waar ik ben gebleven. Zo voorkom ik een wildgroei aan tijdschriften’.   

‘Ik heb recentelijk Bookazine van Libelle ontdekt. Dit zijn boeken die je in tijdschriftvorm kunt lezen. Die ga ik downloaden voor de feestdagen, dan heb ik meer tijd om te lezen’. Anita heeft meer nieuwe tijdschriften ontdekt. Ze leest nu ook Quest. ‘Interessant en leerzaam blad’. Haar man geniet van Autoweek en de kinderen bladeren Quest junior door. Er is voor het hele gezin genoeg te lezen. 

Tijdschrift.nl ook op je computer of laptop lezen

Tijdschrift.nl is ook makkelijk te lezen op je computer of laptop, daar heb je dan geen app voor nodig, vertelt Anita. ‘Handig als een familielid stiekem de iPad heeft gepakt. Of als je bepaalde foto’s of teksten op een groter scherm wil bekijken’, zegt Anita. 

‘Ik raad Tijdschrift.nl iedereen aan. Het geeft je een schat aan leesvoer voor een zeer schappelijke prijs. Daar koop ik nog geen twee papieren bladen voor. Vroeger gaf ik mijn gelezen bladen door aan een vriendin. Nu heb ik haar Tijdschrift.nl als tip gegeven’, vertelt Anita lachend.

Activeer je gratis periode

Activeer nu jouw gratis periode. Je zit nergens aan vast. Wist je trouwens dat je ook nog eens toegang hebt tot alle magazines tot 3 maanden geleden? Dus als je de gratis periode start, heb je 75 nieuwe edities en nog eens een archief van 3 maanden terug.