Tijdschrift.nl logo

‘Als je net als ik veel tijdschriften leest, haal je de besparing er al direct uit.’

Claudie, 58 jaar was het gesjouw van papieren tijdschriften zat. Nu kan ze al haar favoriete tijdschriften lezen op haar iPad waar en wanneer ze maar wil, met of zonder internet. ‘In de Tijdschrift.nl app kan ik de LINDA., vtwonen en veel meer bladen lezen, ook als ik op reis ben’.

Uitspitten van woonbladen

Voor haar werk reist Claudie veel. Ze kon niet alle tijdschriften in haar handbagage stoppen terwijl ze het liefst alle woonbladen uit wilde spitten. ‘De papieren tijdschriften bladerde ik door en soms knipte ik er een artikel of plaatje uit om te bewaren. Die knipsels kwamen net als de rest van de magazines op een stapel terecht waar ik nooit meer naar omkeek. Tijd voor verandering’.

Samen met haar man verhuurt Claudie vakantiewoningen in Frankrijk en Spanje. Ze leest daarom het liefst de woontijdschriften voor inspiratie. ‘Die woonmaandbladen zijn best prijzig en dan moet je keuzes maken welk tijdschrift je wel of niet koopt’, zegt ze. ‘Met Tijdschrift.nl kan ik veel meer woontijdschriften lezen zoals Eigen Huis & Interieur, Elle Decoration en vtwonen elke maand weer. Ik ben zelfs het maandblad Landleven gaan lezen omdat het kan’.

Tijdschriften lezen zonder leesbril

Een vast ritme met het lezen van tijdschriften heeft Claudie niet. Zeker drie keer per week opent ze de Tijdschrift.nl app op haar iPad. In het begin moest ze even wennen aan een nieuwe manier van lezen maar, nu is ze om. ‘Als ik het blad nog niet uit heb, plaats ik een virtueel ezelsoor op de pagina waar ik ben gebleven. Zo kan ik de volgende keer weer verder lezen zonder dat ik het hele tijdschrift door moet bladeren. Ook kan ik de tekst in een tijdschrift in een groter lettertype lezen door simpelweg een druk op de knop, wel zo prettig als ik mijn leesbril niet bij de hand heb’.

Favoriete bladen

Het liefst leest Claudie de LINDA., Nouveau, Elegance, Jan, Marie Claire, Elle, Harpers Bazaar, Kampeer en Caravankampioen, Flow en alles van Libelle dus ook de specials. ‘Als ik dit allemaal had gekocht was ik veel meer geld kwijt geweest dan de € 9,99 die ik nu per maand betaal’, vertrouwt Claudie ons toe. ‘Als je net als ik veel tijdschriften leest, haal je de besparing er al direct uit.’ Bijkomend voordeel is dat ze zo ook haar eigen virtuele knipselkrant heeft in de Tijdschrift.nl app waar ze alle woontips nog eens door kan bladeren.

Meer gebruikers op één abonnement

De zus van Claudie maakt ook gebruik van het abonnement van haar zus. Er kunnen vijf verschillende mensen meelezen in één abonnement. ‘Mijn zus leest weer andere tijdschriften dan ik. Dan geeft ze tips dat ik een blad moet lezen en dat maakt dat ik nog meer leesplezier uit mijn abonnement kan halen’.

‘Tijdschrift.nl is het perfecte cadeau om te geven. Het is goedkoop, papierloos dus beter voor het milieu en ik kan meer dan zeventig tijdschriften lezen waar ik en wanneer ik wil. Nu nog alle opgedane interieurtips in de praktijk brengen’.

Activeer je gratis periode

Activeer nu jouw gratis periode. Je zit nergens aan vast. Wist je trouwens dat je ook nog eens toegang hebt tot alle magazines tot 3 maanden geleden? Dus als je de gratis periode start, heb je 75 nieuwe edities en nog eens een archief van 3 maanden terug.