Tijdschrift.nl logo

‘Tijdens mijn zwangerschap wilde ik alles lezen over zwanger zijn en opvoeden. Ik vond al die bladen in 1 app. Ideaal!’

Melissa is net kersverse moeder af. Haar zoontje is een jaar en dat maakt, in combinatie met haar baan in de financiële sector, dat haar vrije tijd schaars is. ‘Ik lees altijd in de Tijdschrift.nl app als mijn zoontje slaapt’, vertelt Melissa, ‘En gelukkig slaapt hij nog twee keer per dag’.

De Tijdschrift.nl app bood alles wat ik wilde weten over mijn zwangerschap

Anderhalf jaar geleden kreeg Melissa van iemand een Bladcadeau en toen is ze op de website gaan kijken naar de mogelijkheden. Ze kon niet kiezen, ze was net zwanger en wilde alles lezen over zwangerschap en kinderen. De Tijdschrift.nl app bood alles waar Melissa naar op zoek was. ‘Eindelijk kon ik al mijn favoriete bladen lezen zonder een stapel papieren tijdschriften te creëren in de woonkamer. Ik las en lees nog steeds graag de Kek Mama, Viva Mama en Ouders van Nu’. Elke woensdag komt er een nieuwe Flair uit en tegen de tijd dat het woensdagavond is, heeft Melissa de Flair al uit. ‘Ik ben niet de doelgroep maar ik lees nu ook de Glamour en &C, dat had ik niet gedaan als ik het tijdschrift had moeten kopen in de winkel. Nu betaal ik nog geen tien euro voor een enorm aanbod aan tijdschriften’. 

Melissa leest meestal als haar zoontje slaapt zelfs als hij dat doet op haar arm. ‘Ik kan terwijl hij slaapt gewoon verder lezen op mijn telefoon’, zegt Melissa. Speciaal voor de Tijdschrift.nl app heeft ze een grote iPad aangeschaft die bijna de ware grootte van een tijdschrift nabootst. ‘Ik mis hierdoor het papieren bladgevoel helemaal niet’.

Ik gebruik het zowel privé als zakelijk

‘Het tijdschrift FiscAlert is echt een aanrader! Hier staan altijd wel bruikbare tips in op financieel vlak en is zo geschreven dat het ook bruikbaar is als je geen financiële achtergrond hebt. Zo kan ik Tijdschrift.nl ook zakelijk gebruiken en daar is mijn baas vast blij mee’.

Melissa vindt heel veel tijdschriften leuk om te lezen. Het varieert per maand maar een aantal bladen leest ze trouw elke week of maand. Viva, vtwonen en de LINDA. horen daarbij. Ze wordt ook gepakt door een mooie of aansprekende cover zoals Quest Psychologie dat goed doet. ‘Voordat ik het weet, lees ik die Quest helemaal uit. Ik ben wel altijd bezig om het huis anders in te richten dus verslindt de woonbladen’. Haar man leest graag de AutoWeek en daarnaast tipt Melissa haar man ook op andere bladen zoals de Quest. Zelf snuffelt ze regelmatig in de verschillende categorieën, ideaal als je eens wat anders dan anders wil lezen. 

Het abonnement op Tijdschrift.nl deel ik ook met mijn moeder

‘Mijn moeder is ook van de tijdschriften. Ik heb de app op haar iPad geïnstalleerd. Zo leuk om te zien dat zij naast haar vertrouwde tijdschriften zoals de Nieuwe Revu, Panorama, Margriet en de Libelle nu ook de Ouders van Nu leest om te zien wat er in de opvoeding is veranderd’.

‘Ik beveel Tijdschrift.nl aan al mijn vriendinnen aan en ja, eigenlijk aan iedereen die niet kan kiezen als het om tijdschriften gaat. Als je meer leest dan twee bladen per maand heb je de kosten er al uit. Voor tien euro koop je tegenwoordig anderhalf blad.  Ook vind ik het goed voor het milieu anders komt het bij het oud papier, moet het daarna gerecycled worden en dat vind ik zonde. Deze app is een echt een uitkomst én ik hoef nooit meer te wachten op die bezorger die een tijdschrift door de bus moet doen’.

Activeer je gratis periode

Activeer nu jouw gratis periode. Je zit nergens aan vast. Wist je trouwens dat je ook nog eens toegang hebt tot alle magazines tot 3 maanden geleden? Dus als je de gratis periode start, heb je 75 nieuwe edities en nog eens een archief van 3 maanden terug.