Tijdschrift.nl logo

Altijd wat te lezen

Je favoriete tijdschriften bij de hand
Nu de 1e maand gratisNu de 1e maand gratis

Daarna €9,99 per maand en maandelijks opzegbaar

Lees waar en wanneer je wilt

Lees waar en wanneer je wilt

Lees je tijdschriften op tablet, smartphone of computer. Download ze en ze zijn altijd beschikbaar.

Onbeperkt al jouw favoriete tijdschriften lezen

Onbeperkt al jouw favoriete tijdschriften lezen

De app kun je op 5 apparaten gebruiken. Handig voor het hele gezin!

Altijd opzegbaar

Altijd opzegbaar

Bij Tijdschrift.nl zit je nergens aan vast. Opzeggen kan maandelijks en is eenvoudig.

Lees de beste Nederlandse tijdschriften in één app

Ontdek artikelen op basis van jouw interesses

Humberto tan “Ik ben blij dat ik een man ben”
Libelle

Humberto tan “Ik ben blij dat ik een man ben”

Zijn moeder leerde hem: doe je niet anders voor dan je bent. Dat advies brengt presentator Humberto Tan (57) elke dag in praktijk: “Ik ben vaak goedgehumeurd, soms streng, maar ik ga nooit over de schreef.”

Lees meer
Eropuit
Margriet

Eropuit

Ticket naar de tropen Toen P.C. Hooft in de zeventiende eeuw in het Muiderslot woonde, waren er al planten uit Afrika, Amerika en Azië. Benieuwd naar wat voor planten dat waren en hoe ze hier terechtkwamen? Bezoek dan de tentoonstelling Tropische planten in de kasteeltuin. t/m 3 september, muiderslot.nl Van Friesland tot Vlaams Heuvelland In Wijn in de Lage Landen neemt Meta van den Boomen je mee langs de mooiste wijngaarden van Nederland en Vlaanderen en spreekt met bevlogen wijnmakers. Inclusief leuke tips voor trips, zoals proeverijen, rondleidingen en wandelingen. € 34,99 (terra-publishing.com). Naald en draad TENTOONSTELLING GEEN WOORDEN MAAR DRADEN LAAT ZIEN HOE BORDUREN DEEL UITMAAKT VAN MODE, MAAR OOK EEN TAAL IS OM VERHALEN TE VERTELLEN. t/m 22 oktober, wereldmuseum.nl Buitenhotel TERRA WOLDE IS EEN DUURZAME SLAAPPLEK IN DE NATUUR VAN FLEVOLAND. NEEM JE INTREK IN EEN…

Lees meer
Zeg, ken jij de mosselman? Hij woont (ook) in Yerseke
+Gezond

Zeg, ken jij de mosselman? Hij woont (ook) in Yerseke

Het mosselseizoen is in volle gang en de oesters komen eraan. Goed moment voor een wandeling over de bodem van de Oosterschelde en door sfeervol Yerseke, waar ze bijna 150 jaar geleden begonnen met de oesterkweek.

Lees meer
Ha lekker weekend
Libelle

Ha lekker weekend

Van iets leuks doen in het weekend wordt iedereen blij. Buiten de deur of lekker thuis met een fijn boek, serie of podcast.

Lees meer

Vragen?Wij staan voor je klaar

Doordeweeks van 09:00 tot 18:00

Veelgestelde vragen

Lezen op tablet en telefoon doe je via de Tijdschrift.nl-app. Op je computer lees je gemakkelijk via de Tijdschrift.nl-website. Zorg ervoor dat op deze pagina je adblocker (zoals Adblock of Ghostery) is uitgeschakeld. Deze zorgt ervoor dat het inloggen niet naar behoren werkt, waardoor je jouw tijdschriften niet kunt zien.

Download de iPhone- of iPad-app.

Download de app voor Android-telefoon of -tablet.

Zodra je in de app een tijdschrift downloadt, kun je deze ook lezen zonder internetverbinding. Om te kunnen downloaden heb je wél internetverbinding nodig. Tip: ga je op vakantie? Download thuis alvast je favoriete tijdschriften, dan kun je onderweg en op bestemming direct lezen!

Nee, na de eerste gratis 14 dagen wordt het abonnement omgezet naar een betaald maandabonnement. Je kunt in de eerste gratis proefperiode vrijblijvend* opzeggen via de Klantenservice-pagina.

 * m.u.v. abonnementen met een verplichte actieperiode waarbij geen gratis proefperiode is inbegrepen (bijv een halfjaar of jaarabonnement). Ontvangen opzeggingen van deze abonnementen gaan pas in na de verplichte periode.

Ja, je krijgt 25% korting als je al een abonnement op een deelnemend tijdschrift hebt. Je betaalt dan €7,50 per maand in plaats van €9,99. Klik hier om gebruik te maken van de korting.

Wat leuk! Met Tijdschrift.nl geef of krijg je de 75 beste tijdschriften in 1x cadeau. Via www.tijdschrift.nl/cadeaukaart kun je heel eenvoudig een cadeaukaart kopen of juist de gekregen cadeaukaart verzilveren.

Het abonnement geeft je via de app van Tijdschrift.nl toegang tot meer dan 75 diverse, bekende en exclusieve titels in de categorie vrouw, man, jeugd, sport, hobby, techniek & wetenschap, wonen & actualiteiten. Je kunt met een abonnement al deze titels zonder beperkingen lezen. Bekijk hier alle tijdschriften.