Abonneekorting

Abonneekorting

Printabonnees van Sanoma tijdschriften kunnen profiteren van onbeperkt digitaal lezen met abonneevoordeel. Als abonnee van één van de deelnemende tijdschriften krijg je 25% korting op het abonnement van Tijdschrift.nl. Je betaalt dan €7,50 in plaats van €9,99. Klik hier om het abonnement af te sluiten in drie simpele stappen.

Heb je een abonnement op één van de volgende tijdschriften, dan geldt de korting voor jou:

 

Ariadne at Home
Autoweek
Donald Duck
Eigen Huis & Interieur
Fashionchick
Girls
Flair
Flow
GTO
Katrien Duck
Kek Mama
Libelle
LINDA.
Margriet
Nouveau
Ouders van Nu
Stijlvol Wonen
Story Tina
Veronica Magazine
Viva
vtwonen
Zo Zit Dat

Veelgestelde vragen

1

Wat is digitaal lezen en hoe werkt het precies?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

Met een abonnement van Tijdschrift.nl kun je via een iPhone, iPad, Android tablet of -telefoon en computer vele tijdschriften van diverse uitgevers lezen. Via de app kun je altijd en overal lezen, zelfs offline als je de editie hebt gedownload.

 

2

Welke tijdschriften kan ik lezen, is er een overzicht?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

Het abonnement geeft je via de app Tijdschrift.nl toegang tot diverse bekende titels in de categorie vrouw, man, jeugd, sport, hobby, techniek & wetenschap, wonen & actualiteiten. Bekijk hier alle tijdschriften.

3

Wanneer heb ik toegang tot de tijdschriften binnen het abonnement?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

Je abonnement start direct na aanschaf. Download eerst de app Tijdschrift.nl, log in en ga direct naar "Tijdschriften" in de bibliotheek en druk op de cover van het tijdschrift. Je editie kun je direct lezen en wordt automatisch in de achtergrond gedownload. De tijdschriften die zijn gedownload, vind je terug onder 'Gedownload' en kunnen ook zonder een actieve internetverbinding gelezen worden.