Tijdschrift lezen

Tijdschrift lezen

Met de app van Tijdschrift.nl kun je waar en wanneer je maar wilt al jouw favoriete tijdschriften lezen op je iPad, Android-tabel en telefoon. Super handig als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hier lees je hoe lezen via de Tijdschrift.nl-app werkt en wat ons aanbod is.

Direct contact met Tijdschrift.nl

Telefonisch contact

Direct contat met één van onze medewerkers?

Bellen met Tijdschrift.nl
Bel 088 - 550 02 18
Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur

Onbeperkt digitaal lezen

Met een abonnement op het Onbeperkt digitaal lezen heb je elke maand onbeperkt toegang tot vele tijdschriften in de categorie vrouw, man, jeugd, sport, hobby, techniek & wetenschap, wonen & actualiteiten.

Veelgestelde vragen

1

Ik heb problemen met inloggen en/of krijg onduidelijke foutmeldingen, wat nu?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

Er kunnen verschillende dingen aan de hand zijn.

Hieronder een rijtje van oplossingsmogelijkheden:

Foutmelding wachtwoord: bij een foutmelding op het wachtwoord dien je een nieuw wachtwoord in te stellen. Of als het wachtwoord is vergeten. Om dit te doen klik je op de groene link “Wachtwoord vergeten?“.

Gebruik de nieuwste versie van je browser: controleer of je de nieuwste versie van je browser hebt. Zo niet, download de nieuwste versie. Bij oude versies werkt inloggen niet altijd optimaal.

Schakel adblockers uit: schakel adblockers (tijdelijk) uit als je een adblocker actief is. De software houdt advertenties tegen maar kan er ook voor zorgen dat inloggen onmogelijk is. Nadat de adblocker is uitgeschakeld, sluit je de browser en start het weer op om opnieuw in te loggen.

Onjuiste software versie: de app werkt niet op verouderde software versie. Hij werkt op iOS vanaf versie 9.0 of vanaf Android versie 4.4

2

Ik zie mijn tijdschriften niet in de app, wat nu?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

De publicatie van je digitale tijdschrift(en) staan onderaan in 'Lezen. Jouw tijdschriften zijn gekoppeld met je emailadres zoals het is ingevoerd in 'Mijn account'. Als je in de app inlogt met een ander emailadres dan zijn je digitale tijdschriften niet zichtbaar. Klik hier voor de FAQ van Mijn account (powered by Sanoma).

3

Wanneer heb ik toegang tot de tijdschriften binnen het abonnement?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

Je abonnement onbeperkt digitaal lezen start direct na aanschaf. Download eerst de app Tijdschrift, login, ga direct naar "Lezen" en druk op de cover van het tijdschrift. Je editie wordt nu gedownload voor direct lezen.

4

Tot hoever terug kan ik mijn oude tijdschriften teruglezen?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

Edities van de tijdschriften zijn zichtbaar met een historie vanaf april 2017 in de (nieuwe) Tijdschrift 2.0 app.
Een abonnee die voor 9 juli 2017 klant was kan zijn oudere tijdschriften teruglezen in de oude app tot 1 september 2017, mits het magazine is gedownload.

5

Wat gebeurt er met mijn historie aan tijdschriften in de oude app dat komt te vervallen op 1 september 2017?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

De oude app komt te vervallen per 1 september 2017. Het teruglezen van oude tijdschriften is vanaf dan niet meer mogelijk. In de nieuwe Tijdschrift 2.0 app lees je je oudere tijdschriften terug vanaf april 2017.

6

Ik heb mijn tijdschriften gedownload, hoe lees ik ze offline?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

Jouw tijdschriften lees je overal, ook zonder wifi mits je het hebt gedownload. Bijvoorbeeld in het vliegtuig, mits je het tijdschrift voorafgaand hebt gedownload. Downloaden lukt alleen met wifi. Je downloads worden opgeslagen in het geheugen van jouw apparaat (externe opslag is niet mogelijk). Als jouw geheugen (bijna) op is dan wordt dit aangegeven door jouw apparaat.

7

Hoe download ik mijn tijdschriften in de app voor offline lezen?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

Onderaan in 'Lezen' klik je op het 'groene pijltje' onder het tijdschift, het downloaden begint (zwart scherm). Je kunt tegelijkertijd meerdere tijdschriften downloaden. Klik rechtsboven op 'Gedownload' om overzichtelijk al je downloads te zien van je tijdschriften. Goed voor een check voordat je op vakantie gaat en veel onderweg bent en geen wifi hebt.

De downloads worden opgeslagen in het geheugen van jouw apparaat (externe opslag is niet mogelijk). Als jouw geheugen (bijna) op is dan wordt dit aangegeven door jouw apparaat.

8

Zijn er mogelijkheden met vouchercodes?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

Vouchercodes worden niet ondersteund door Tijdschrift.nl. Het is niet mogelijk om vouchercodes in te wisselen voor losse nummers in de Tijdschrift website of app.

9

Hebben digitale tijdschriften dezelfde inhoud als de papieren versie?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

Digitale edities zijn identiek aan de papieren versies, maar in sommige zijn er leuke extra’s zoals video’s of meer foto’s. De extra’s worden zichtbaar gemaakt met het woord TEKST als hyperlink of een pop-up (tenzij je standaard pop-ups uit hebt staan).