Tijdschrift lezen

Tijdschrift lezen

Met de app van Tijdschrift.nl kun je waar en wanneer je maar wilt al jouw favoriete tijdschriften lezen op je iPhone, iPad, Android-tablet en  -telefoon en computer. Super handig als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hier lees je hoe lezen via de Tijdschrift.nl-app werkt en wat ons aanbod is.

Direct contact met Tijdschrift.nl

Telefonisch contact

Direct contact met één van onze medewerkers?

Bel 088 - 550 02 18
Bereikbaar van 09.00 - 18.00 uur

Digitaal lezen

Met het abonnement van Tijdschrift.nl heb je elke maand onbeperkt toegang tot vele tijdschriften in de categorieën vrouw, man, jeugd, sport, hobby, techniek & wetenschap, wonen & actualiteiten.

Veelgestelde vragen

1

Ik heb problemen met inloggen en/of krijg onduidelijke foutmeldingen, wat nu?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

Er kunnen verschillende dingen aan de hand zijn.

Hieronder een rijtje van oplossingsmogelijkheden:

Foutmelding wachtwoord: bij een foutmelding op het wachtwoord dien je een nieuw wachtwoord in te stellen. Of als je het wachtwoord bent vergeten. Om dit te doen klik je op de groene link “Wachtwoord vergeten?“.

Gebruik de nieuwste versie van je browser: controleer of je de nieuwste versie van je browser hebt. Zo niet, download de nieuwste versie. Bij oude versies werkt inloggen niet altijd optimaal.

Schakel adblockers uit: schakel adblockers (tijdelijk) uit als een adblocker actief is. De software houdt advertenties tegen maar kan er ook voor zorgen dat inloggen onmogelijk is. Nadat de adblocker is uitgeschakeld, sluit je de browser en start het weer op om opnieuw in te loggen.

Onjuiste software versie: de app werkt niet op verouderde software versie. Hij werkt op iOS vanaf versie 9.0 of vanaf Android versie 4.4

2

Ik zie mijn tijdschriften niet in de app, wat nu?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

Je vindt jouw tijdschriften onder de knop 'Tijdschriften'. Jouw tijdschriften zijn gekoppeld aan jouw account dat je hebt aangemaakt. Als je in de app inlogt met een ander account, dan zijn je digitale tijdschriften niet meer zichtbaar. Klik hier voor de FAQ van Mijn account (powered by Sanoma).

3

Wanneer heb ik toegang tot de tijdschriften binnen het abonnement?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

Je abonnement start direct na aanschaf. Download eerst de app Tijdschrift.nl, log in en ga direct naar "Tijdschriften" in de bibliotheek en druk op de cover van het tijdschrift. Je editie kun je direct lezen en wordt automatisch in de achtergrond gedownload. De tijdschriften die zijn gedownload, vind je terug onder 'Gedownload' en kunnen ook zonder een actieve internetverbinding gelezen worden.

4

Ik heb mijn tijdschriften gedownload, hoe lees ik ze offline?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

Zodra je in de app een tijdschrift downloadt, kun je deze ook lezen zonder een actieve internetverbinding. Om te kunnen downloaden heb je wél een actieve internetverbinding nodig. Tip: Ga je op vakantie? Download thuis alvast je favoriete tijdschriften, dan kun je onderweg en op plaats van bestemming direct lezen!

5

Hoe download ik mijn tijdschriften in de app voor offline lezen?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

Selecteer het gewenste tijdschrift en klik op de cover of de knop 'lezen'. Je kunt tegelijkertijd meerdere tijdschriften downloaden. Onder 'gedownload' vind je de gedownloade tijdschriften terug. De downloads worden opgeslagen in het geheugen van jouw apparaat.

6

Hebben digitale tijdschriften dezelfde inhoud als de papieren versie?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

Digitale edities zijn identiek aan de papieren versies, maar in sommige zijn er leuke extra’s zoals video’s of meer foto’s. De extra’s worden zichtbaar gemaakt met het woord TEKST als hyperlink of een pop-up (tenzij je standaard pop-ups uit hebt staan).

7

Op hoeveel apparaten kan ik mijn tijdschriften lezen?

Tijdschrift.nl min icoon
Tijdschrift.nl plus icoon

Je kunt maximaal op 5  tablets en/of smartphones op iOS (vanaf v9.0) of Android (vanaf v4.4) tegelijk met je account ingelogd zijn.