Adres wijzigen

Adres wijzigen

Een adreswijziging neemt maximaal 3 weken in beslag. Je verhuizing brengt waarschijnlijk nieuwe uitdagingen met zich mee, zoals het inrichten van je woning. Misschien vind je het leuk om inspiratie op te doen in een van onze woontijdschriften.

Telefonisch contact

Bel
Bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur

Veelgestelde vragen

1

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Ga je verhuizen? Neem contact op met onze klantenservice om je nieuwe adres door te geven. Geef je adreswijziging uiterlijk 3 weken van te voren aan ons door.

2

Ik verhuis naar het buitenland, kan ik mijn abonnement meeverhuizen?

Verhuis je binnen Europa? Neem contact op met onze klantenservice en geef je nieuwe adresgegevens aan ons door. De leveringsvoorwaarden kunnen, afhankelijk van het land waar je naartoe verhuist, veranderen. Onze klantenservice vertelt je of de leveringsvoorwaarden veranderen in jouw specifieke situatie.

Verhuis je buiten Europa? Neem contact op met onze klantenservice en wij vertellen je of de leveringsvoorwaarden veranderen in jouw specifieke situatie.

3

Leveringsvoorwaarden bij verhuizen naar het buitenland

Als je naar het buitenland verhuist, kun je in de meeste gevallen gewoon je favoriete blad blijven ontvangen. De voorwaarden veranderen echter wel. Meer weten over wijzigingen in de leveringsvoorwaarden? Bel met onze klantenservice.

4

Inspiratie voor je nieuwe woning!

Onze woonbladen staan vol met leuke ideeën om je nieuwe huis gezellig te maken. Wil je inspiratie opdoen voor je nieuwe woning? Neem voor een abonnement contact op met onze klantenservice of kijk op magazine.nl voor de aanbiedingen op onze woontijdschriften.

5

Mijn e-mail adres verandert, moet ik dit doorgeven?

Graag! Neem contact op met onze klantenservice en geef je nieuwe e-mailadres aan ons door.