Tijdschrift.nl logo

Favorieten

Met zo'n groot aanbod aan tijdschriften is het meer dan logisch dat je het overzicht soms een beetje kwijt bent. Om jouw bibliotheek overzichtelijk te houden zijn er Favorieten. Met het hartje bij de titel geef je je favoriete tijdschriften aan. Nieuwe edities van deze tijdschriften worden automatisch in je bibliotheek geplaatst. 

Veelgestelde vragen

De bibliotheek wordt gevuld met alle relevante tijdschriften voor jou. Dit zijn de tijdschriften die je hebt gelezen of gemarkeerd als favoriet. Mocht je nog geen favorieten hebben geselecteerd dan kun je dit eenvoudig doen via ‘home’ en de gewenste tijdschriften een hartje geven. Vanaf nu vind je deze tijdschriften terug in jouw bibliotheek bij iedere nieuwe editie. 

Selecteer via ‘home’ jouw favoriete tijdschriften door ze een hartje te geven. Deze tijdschriften vind je vanaf nu terug in jouw bibliotheek. Ook krijg je een push melding  zodra er een nieuwe editie uit is van jouw favoriete tijdschrift. 

Ga in de app naar ‘Account’, hier kun je zien welke tijdschriften allemaal als favoriet zijn gemarkeerd. Wil je een tijdschrift verwijderen uit je favorieten? Kijk bij ‘Account’ in het overzicht van jouw gemarkeerde favoriete tijdschriften en verwijder de tijdschriften die je niet meer leuk vindt. 

Let op: dit tijdschrift staat nu niet meer in je bibliotheek. Via ‘home’ kun je het tijdschrift altijd weer opzoeken. 

Geef het tijdschrift waar je een push melding voor wilt ontvangen een hartje, zo markeer je het blad als favoriet. Je kunt dit tijdschrift vanaf nu terugvinden in de bibliotheek en zodra er een nieuwe editite uit is krijg je een push melding. 

Ga op je telefoon of tablet naar de instellingen van je apps en kies of je pushmeldingen wilt ontvangen, of niet. 

  • Voor iPhone: ga naar instellingen > berichtgeving > Tijdschrift.nl app notificaties aan/uit zetten
  • Voor Android: ga naar apps & meldingen > meldingen > Tijdschrift.nl app notificaties aan/uit zetten
     

Nee, dat is niet mogelijk. Pas wanneer je op ‘downloaden’ klikt, wordt jouw tijdschrift gedownload. 

Heeft deze pagina je geholpen?