Tijdschrift.nl logo

Tijdschrift lezen

Met de Tijdschrift.nl app lees je waar je ook bent jouw favoriete tijdschriften op je smartphone, tablet of computer. Dus ook als je op vakantie bent, in de trein zit of gewoon lekker op de bank. Markeer je favoriete tijdschriften zodat je direct een push melding krijgt als er een nieuwe editie uit is en gebruik bladwijzers om te onthouden waar je bent gebleven. Hieronder vind je de antwoorden op al jouw vragen over de Tijdschrift.nl app.

Veelgestelde vragen

Er kunnen verschillende dingen aan de hand zijn.

Hieronder een rijtje van oplossingsmogelijkheden:

Foutmelding wachtwoord: bij een foutmelding op het wachtwoord dien je een nieuw wachtwoord in te stellen. Of als je het wachtwoord bent vergeten. Om dit te doen klik je op de groene link “Wachtwoord vergeten?“.

Gebruik de nieuwste versie van je browser: controleer of je de nieuwste versie van je browser hebt. Zo niet, download de nieuwste versie. Bij oude versies werkt inloggen niet altijd optimaal.

Schakel adblockers uit: schakel adblockers (tijdelijk) uit als een adblocker actief is. De software houdt advertenties tegen maar kan er ook voor zorgen dat inloggen onmogelijk is. Nadat de adblocker is uitgeschakeld, sluit je de browser en start het weer op om opnieuw in te loggen.

Onjuiste software versie: de app werkt niet op verouderde software versie. Hij werkt op iOS vanaf versie 11.0 of vanaf Android versie 5.0

Via ‘home’ kom je bij al jouw tijdschriften uit. Ze zijn gekoppeld aan jouw account. Logde je in met een ander account? Dan zie je de favoriete tijdschriften die bij dat account horen. Jouw tijdschriften zijn dan niet weg, maar alleen zichtbaar als je weer inlogt met jouw account.

Zodra je in de app een tijdschrift downloadt, kun je deze ook lezen zonder een actieve internetverbinding. Om te kunnen downloaden heb je wél een actieve internetverbinding nodig. Tip: Ga je op vakantie? Download thuis alvast je favoriete tijdschriften, dan kun je onderweg en op plaats van bestemming direct lezen!

Selecteer het gewenste tijdschrift en klik op de cover of de knop 'lezen'. Je kunt tegelijkertijd meerdere tijdschriften downloaden. Onder 'gedownload' vind je de gedownloade tijdschriften terug. De downloads worden opgeslagen in het geheugen van jouw apparaat.

Digitale edities zijn identiek aan de papieren versies, maar in sommige zijn er leuke extra’s zoals video’s of meer foto’s. De extra’s worden zichtbaar gemaakt met het woord TEKST als hyperlink of een pop-up (tenzij je standaard pop-ups uit hebt staan).

Je kunt maximaal op 5  tablets en/of smartphones op iOS (vanaf v13.0) of Android (vanaf v5.0) met je account ingelogd zijn. Dit betekent dat je jouw account ook kunt delen met familie en vrienden. Om de app te installeren op een nieuw apparaat download je de app (iOS of Android) en log je in met jouw inloggegevens. Op het nieuwe apparaat kan dan ook genoten worden van alle mooie tijdschriften die Tijdschrift.nl aanbiedt.

Je abonnement start direct na aanschaf. Download eerst de app Tijdschrift.nl, log in en ga direct naar "Tijdschriften" in de app en druk op de cover van het tijdschrift. Je editie kun je direct lezen en wordt automatisch in de achtergrond gedownload. De tijdschriften die zijn gedownload, vind je terug onder 'Gedownload' en kunnen ook zonder een actieve internetverbinding gelezen worden.

Je kunt een Tijdschrift.nl-abonnement op 5 apparaten lezen. Dit betekent dat je jouw account ook kunt delen met familie en vrienden. Om de app te installeren op een nieuw apparaat download je de app (iOS of Android) en log je in met jouw inloggegevens. Op het nieuwe apparaat kan dan ook genoten worden van alle mooie tijdschriften.

Direct na het afsluiten van het abonnement kun je beginnen met lezen. Nu kun je onbeperkt alle tijdschriften lezen. Van alle tijdschriften in de app kun je gegarandeerd tot 3 maanden teruglezen. Sommige tijdschriften nog langer, zoals Donald Duck of Foodies. Dit is afhankelijk van wanneer het tijdschrift aan het aanbod van de Tijdschrift.nl app is toegevoegd. 

Zo werkt het:

  1. Download de Tijdschrift.nl app in de Google Play Store of App Store
  2. Log in met jouw account 
  3. Je komt direct op ‘home’ terecht, hier kun je tijdschriften zoeken en direct gaan lezen
  4. Wil je push meldingen ontvangen van jouw favoriete tijdschriften? Markeer deze dan met een hartje. Je favorieten vind je terug in de bibliotheek. 
     
Heeft deze pagina je geholpen?