Tijdschrift.nl logo

Tijdschrift.nl-app

Via de Tijdschrift.nl-app kun je al jouw favoriete tijdschriften lezen op Android en iOS. Mocht de app onverhoopt niet goed werken dan kun je op deze pagina de antwoorden vinden op de meest voorkomende problemen.

Veelgestelde vragen

Via ‘home’ kom je bij al jouw tijdschriften uit. Ze zijn gekoppeld aan jouw account. Logde je in met een ander account? Dan zie je de favoriete tijdschriften die bij dat account horen. Jouw tijdschriften zijn dan niet weg, maar alleen zichtbaar als je weer inlogt met jouw account.

De meeste problemen met de app zijn op te lossen door opnieuw in en uit te loggen in de app en vervolgens de app uit het geheugen van jouw apparaat te halen. Bij een iPad en iPhone doe je dit door tweemaal te klikken op de homeknop. Vervolgens kun je de app naar boven vegen om hem uit het geheugen te halen. Bij Android verschilt de methode per toestel, maar meestal kun je de app uit het geheugen halen door de home- of menuknop een seconde in te drukken.

Werkt dit niet? Dan raden we aan om de app volledig van het apparaat te verwijderen en opnieuw te downloaden.

Mocht dit ook geen uitkomst bieden dan vragen we je om contact op te nemen met onze klantenservice.

Je kunt jouw Tijdschrift.nl-wachtwoord opvragen door op ‘Wachtwoord vergeten’ te klikken in het inlogscherm.

De app van tijdschrift.nl werkt op iPads, iPhones (vanaf iOS v11.0) en Android-tablets en -telefoons (vanaf v5.0). Daarnaast kun je ook op je computer lezen.

Heeft deze pagina je geholpen?