Terug naar overzicht

Nieuwe features Tijdschrift.nl app voor nog meer leesplezier

01-02-2022

Aan de populaire app Tijdschrift.nl is achter de schermen flink gewerkt. Je leest met de nieuwste update nu nóg lekkerder al jouw favoriete tijdschriften op mobiel, tablet of computer. Met de beste Nederlandse tijdschriften is er altijd wat te lezen. Zo is het startscherm (home) voorzien van verschillende categorieën, populaire artikelen én uitgelichte tijdschriften en kun je een push melding ontvangen als jouw favoriete tijdschrift een nieuwe editie heeft uitgebracht.

Netflix-ervaring voor nog meer overzicht

De meest opvallende verandering in de Tijdschrift.nl app vind je op home, het startscherm. Hier staat het totale aanbod tijdschriften en dat zijn er inmiddels meer dan 100! De tijdschriften worden overzichtelijk weergegeven via verschillende categorieën zoals nieuw, populair en uitgelicht. Daarna volgen de categorieën van mode tot reizen en ontdekken, en van geschiedenis tot automotive. Vergelijkbaar met hoe streamingdiensten zoals Netflix en Disney+ het doen, lekker overzichtelijk. 

Bibliotheek: speciaal voor jouw favoriete tijdschriften 

Eindelijk is het zo ver, je kunt jouw favoriete tijdschriften opslaan! Markeer ze via home met een hartje en ze verschijnen in je bibliotheek naast de tijdschriften die je aan het lezen bent. Zo is de bibliotheek altijd relevant voor jou. Ook zie je ze terug op home in de bovenste categorie ‘favorieten’. Liever een ander tijdschrift als favoriet markeren? Via je account kun je eenvoudig weer tijdschriften uit je favorietenlijstje verwijderen. 

Ontvang push meldingen van jouw favoriete tijdschriften 

Stel je notificaties in, dan ontvang je een push melding zodra er een nieuwe editie beschikbaar is. Zo mis je niks meer van je favoriete bladen. Als bijvoorbeeld de nieuwste Libelle of AutoWeek uit is krijg je direct een melding op je telefoon of tablet! Let op: meldingen worden alleen verstuurd voor tijdschriften die je als favoriet hebt gemarkeerd. 

Oneindig terugbladeren in oude tijdschriften

Je kunt standaard tot 3 maanden terugbladeren in de app. Vanaf nu kun je teruglezen tot het moment dat een tijdschrift in de app is verschenen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je wel 5 jaar aan Donald Duck te lezen hebt, zo’n 4 jaar aan vtwonen en ruim 3 jaar aan Margriet, Libelle en AutoWeek. Ideaal als je een lekker kerstrecept zoekt, alvast tuin-inspiratie wilt opdoen voor volgend voorjaar of het patroon van het Libelle jurkje zoekt.

Andere berichten

Alle berichten
Psychologie Magazine geeft 5 trainingen weg!
03-05-2022

Psychologie Magazine geeft 5 trainingen weg!

Psychologie Magazine bestaat 40 jaar. En wie jarig is… Trakteert! Daarom mogen wij maar liefst 5 (online) trainingen weggeven t.w.v. €79. Tijdens deze online training leer je jouw assertiviteit te vergroten. Deze training volg je gemakkelijk vanuit huis op ieder apparaat. Gun jezelf dit mooie cadeau en doe mee met deze winactie!

Lees meer
Win jij een XL fotoboek van Smartphoto?
25-04-2022

Win jij een XL fotoboek van Smartphoto?

Bij Smartphoto kun je gemakkelijk en snel jouw eigen fotoboek samenstellen. En jij kunt er nu één winnen! Wij geven namelijk drie XL fotoboeken (t.w.v. €49,99) weg. Dit fotoboek maak je helemaal naar eigen wens. Bundel je allermooiste (vakantie)foto’s, of maak een super uniek cadeau voor Moederdag. Dit wil je winnen, dus doe snel mee!

Lees meer
Win een Intratuin cadeaukaart!
26-01-2022

Win een Intratuin cadeaukaart!

Ben jij gek op tuinieren of kan jouw huiskamer wel wat groen gebruiken? Doe dan mee aan deze winactie in samenwerking met Landleven. We geven 12 Intratuin cadeaukaarten weg t.w.v. €10. Wie wil dat nou niet? Een nieuwe kamerplant, zaadjes voor je moestuin of een nieuwe bloempot voor in de tuin? Doe snel mee!

Lees meer
Win een van de 10 kookboeken met beukenhouten snijplank!
12-01-2022

Win een van de 10 kookboeken met beukenhouten snijplank!

Houd jij van kokkerellen of zou je graag meer willen leren in de keuken? Dan is deze winactie echt iets voor jou! Je maakt deze week namelijk kans op 1 van de kookboeken ‘Snel en Simpel’ met een beukenhouten snijplank! Samen met Plus Magazine mogen we 10 van deze mooie sets weggeven.

Lees meer
Tijdschrift.nl gaat vernieuwen!
11-01-2022

Tijdschrift.nl gaat vernieuwen!

We gaan de Tijdschrift.nl app namelijk een serieuze upgrade geven waarmee je nóg lekkerder en makkelijker jouw favoriete tijdschriften leest. Met een abonnement ontvang jij de onderstaande voordelen en lees je dus altijd waar en wanneer je maar wilt jouw favoriete tijdschriften.

Lees meer