Tijdschrift.nl logo
Terug naar overzicht

Nieuwe features Tijdschrift.nl app voor nog meer leesplezier

01-02-2022

Aan de populaire app Tijdschrift.nl is achter de schermen flink gewerkt. Je leest met de nieuwste update nu nóg lekkerder al jouw favoriete tijdschriften op mobiel, tablet of computer. Met de beste Nederlandse tijdschriften is er altijd wat te lezen. Zo is het startscherm (home) voorzien van verschillende categorieën, populaire artikelen én uitgelichte tijdschriften en kun je een push melding ontvangen als jouw favoriete tijdschrift een nieuwe editie heeft uitgebracht.

Nieuwe features Tijdschrift.nl app voor nog meer leesplezier

Netflix-ervaring voor nog meer overzicht

De meest opvallende verandering in de Tijdschrift.nl app vind je op home, het startscherm. Hier staat het totale aanbod tijdschriften en dat zijn er inmiddels meer dan 100! De tijdschriften worden overzichtelijk weergegeven via verschillende categorieën zoals nieuw, populair en uitgelicht. Daarna volgen de categorieën van mode tot reizen en ontdekken, en van geschiedenis tot automotive. Vergelijkbaar met hoe streamingdiensten zoals Netflix en Disney+ het doen, lekker overzichtelijk. 

Bibliotheek: speciaal voor jouw favoriete tijdschriften 

Eindelijk is het zo ver, je kunt jouw favoriete tijdschriften opslaan! Markeer ze via home met een hartje en ze verschijnen in je bibliotheek naast de tijdschriften die je aan het lezen bent. Zo is de bibliotheek altijd relevant voor jou. Ook zie je ze terug op home in de bovenste categorie ‘favorieten’. Liever een ander tijdschrift als favoriet markeren? Via je account kun je eenvoudig weer tijdschriften uit je favorietenlijstje verwijderen. 

Ontvang push meldingen van jouw favoriete tijdschriften 

Stel je notificaties in, dan ontvang je een push melding zodra er een nieuwe editie beschikbaar is. Zo mis je niks meer van je favoriete bladen. Als bijvoorbeeld de nieuwste Libelle of AutoWeek uit is krijg je direct een melding op je telefoon of tablet! Let op: meldingen worden alleen verstuurd voor tijdschriften die je als favoriet hebt gemarkeerd. 

Oneindig terugbladeren in oude tijdschriften

Je kunt standaard tot 3 maanden terugbladeren in de app. Vanaf nu kun je teruglezen tot het moment dat een tijdschrift in de app is verschenen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je wel 5 jaar aan Donald Duck te lezen hebt, zo’n 4 jaar aan vtwonen en ruim 3 jaar aan Margriet, Libelle en AutoWeek. Ideaal als je een lekker kerstrecept zoekt, alvast tuin-inspiratie wilt opdoen voor volgend voorjaar of het patroon van het Libelle jurkje zoekt.