Tijdschrift.nl logo
Terug naar overzicht

Tijdschrift.nl gaat vernieuwen!

11-01-2022

We gaan de Tijdschrift.nl app namelijk een serieuze upgrade geven waarmee je nóg lekkerder en makkelijker jouw favoriete tijdschriften leest. Met een abonnement ontvang jij de onderstaande voordelen en lees je dus altijd waar en wanneer je maar wilt jouw favoriete tijdschriften.

Tijdschrift.nl gaat vernieuwen!

Al jouw tijdschriften, overzichtelijk weergegeven.

In het verleden stond je bibliotheek vol met alle nieuw toegevoegde tijdschriften. Vanaf dit jaar zal jouw bibliotheek alleen nog maar gevuld zijn met jouw favoriete en gelezen tijdschriften. Hierdoor blijft jouw app heerlijk overzichtelijk en altijd relevant.

Ook nieuw: Jouw favoriete tijdschriften selecteren.

Markeer jouw favoriete tijdschriften met een hartje via home. Deze vind je vervolgens automatisch terug in jouw persoonlijke bibliotheek.Ook ontvang je een push melding* zodra er een nieuwe editie is uitgebracht van jouw favoriete tijdschrift. Hierdoor hoef je nooit meer iets te missen! 

Oneindig bladeren in oude tijdschriften.

Eerder kon je standaard tot 3 maanden aan tijdschriften terugbladeren in de app. Binnenkort kun je teruglezen tot op het moment dat een tijdschrift in de app is verschenen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je wel 4 jaar aan Tina te lezen hebt, zo’n 4 jaar aan vtwonen en ruim 3 jaar aan Margriet, Libelle en AutoWeek. Ideaal als je een lekker kerstrecept zoekt, alvast tuin-inspiratie wilt opdoen voor volgend voorjaar of het patroon van het Libelle jurkje zoekt. 


Waar wacht je nog op? Probeer Tijdschrift.nl nu 14 dagen gratis