Terug naar overzicht

Win een van de 10 kookboeken met beukenhouten snijplank!

12-01-2022

Houd jij van kokkerellen of zou je graag meer willen leren in de keuken? Dan is deze winactie echt iets voor jou! Je maakt deze week namelijk kans op 1 van de kookboeken ‘Snel en Simpel’ met een beukenhouten snijplank! Samen met Plus Magazine mogen we 10 van deze mooie sets weggeven.

Wat moet je hiervoor doen?

Zie jij het wel zitten om nieuwe recepten te ontdekken in ‘Snel en Simpel’ en een nieuwe snijplank in gebruik te nemen? Beantwoord dan de volgende vraag. Waarom is stilzitten niets voor Tineke Schouten? 

 

  1. Ga snel naar de Tijdschrift.nl app.

  2. Scroll door de tijdschriften en vind de nieuwste Plus Magazine (editie 1, 2022).

  3. Blader naar bladzijde 128 en lees de intro.

  4. Geef antwoord op de vraag: waarom is stilzitten niets voor Tineke Schouten.

 

Andere berichten

Alle berichten
Tijdschrift.nl gaat vernieuwen!
11-01-2022

Tijdschrift.nl gaat vernieuwen!

We gaan de Tijdschrift.nl app namelijk een serieuze upgrade geven waarmee je nóg lekkerder en makkelijker jouw favoriete tijdschriften leest. Met een abonnement ontvang jij de onderstaande voordelen en lees je dus altijd waar en wanneer je maar wilt jouw favoriete tijdschriften.

Lees meer
Win een iPad!
26-12-2021

Win een iPad!

Het is zo ver, de laatste winactie van Uitpakken met Tijdschrift.nl. Omdat het kerst is sluiten we af met een knaller, namelijk… een gloednieuwe iPad! Doe snel mee en wie weet lees jij je favoriete tijdschriften in 2022 op deze iPad Wi-Fi 32GB Gold.

Lees meer
Win een &C pakket!
24-12-2021

Win een &C pakket!

Vandaag pakken we de negende (en een na laatste) winactie uit bij Uitpakken met Tijdschrift.nl! Met deze prijs kun je jezelf eens heerlijk in de watten leggen. We geven namelijk twee keer de &C x JANZEN Musk, Jasmine & Joy-collectie weg. Deze bevat zes producten die ruiken naar rozen, citrus, jasmijn, musk en meer. Zoet en verfrissend tegelijkertijd. Verwen jezelf met de nieuwe showerfoam, handzeep en bodylotion of laat je huis heerlijk ruiken met de geurstokjes, geurkaars en roomspray.

Lees meer
Win een Fresh ‘n Rebel powerbank!
22-12-2021

Win een Fresh ‘n Rebel powerbank!

We pakken vandaag de achtste winactie uit bij Uitpakken met Tijdschrift.nl! Met deze prijs hoef jij je nooit meer zorgen te maken over een lege batterij. Wij geven namelijk twee Fresh ‘n Rebel 12000 mAh powerbanks weg. Hiermee kun je je telefoon vier keer opladen en ga jij nooit meer met een lege batterij op stap.

Lees meer
Win een Tuinseizoen voederhuisje!
20-12-2021

Win een Tuinseizoen voederhuisje!

Vandaag hebben we bij Uitpakken met Tijdschrift.nl een winactie die leuk is voor jou én de vogeltjes in jouw tuin. Namelijk een voederhuisje van Tuinseizoen! Wie weet kun jij deze winter gezellig naar een tuin vol vogeltjes kijken.

Lees meer