Waarom Tijdschrift.nl voor elke lezende Nederlander interessant is

“Als gezin lezen we in een week zeker zo’n 12 tijdschriften. Soms wordt iets doorgebladerd, maar de meesten worden van voor tot achter gelezen. We raden dit echt iedereen aan. Voordelig, altijd beschikbaar, de nieuwste nummers en tegelijk te gebruiken”

Bekijk al onze tijdschriften

Meer dan 100.000 lezers gebruiken maandelijks Tijdschrift.nl. Alle bekende magazines in Nederland gebundeld in 1 app maakt lezen nog eenvoudiger en leuker! Door gebruikers beoordeeld met een 4.1

  • De beste 75 tijdschriften van Nederland onbeperkt lezen voor maar 9,99 per maand

  • Met bekende en exclusieve bladen zoals Donald Duck, Libelle, AutoWeek, LINDA., vtwonen

  • Delen met maar liefst 4 andere personen!

Probeer nu 14 dagen gratis

Tijdschrift.nl ook voor jou!

Je leest het goed … 75 tijdschriften! Tijdschrift.nl werkt eenvoudig met een app. Waar je ook bent, met Tijdschift.nl op je mobiel of tablet heb je altijd alle tijdschriften bij de hand. Heb je moeite met kiezen of wil je net dat ene nummer of verhaal lezen? Tijdschrift.nl biedt de uitkomst. Ook je partner, kinderen of vrienden kunnen lezen wat ze leuk vinden, want je kunt met maar liefst vijf mensen tegelijkertijd lezen op één account! Iedereen kan op zijn eigen telefoon, tablet of laptop lezen. Super handig dus.

Tip: Deel jouw account met je ouders. Met 75 bladen is er voor ieder wat wils
Begin met lezen op tijdschrift.nl
Begin met lezen op tijdschrift.nl

Voor maar 9,99 per maand

De meest gestelde vraag is ‘Kan ik dan voor 9,99 per maand al deze bladen lezen?’ Het antwoord is JA. Je leest ze allemaal voor een vast bedrag per maand. En ook de meest recente edities die nu in de winkel liggen kun je lezen. Wil je alleen verhalen lezen die jou interesseren? Hoor je iemand enthousiast vertellen over iets wat hij of zij gelezen heeft? Zoek het artikel direct op en praat ook mee! Normaal gesproken koop je geen heel tijdschrift voor één boeiend artikel. Als je deze app gebruikt maakt dat niet uit, want je kunt direct een artikel lezen zonder dat je het gevoel hebt dat je geld weggooit.

Tip: Veel mensen geven voor deze prijs Tijdschrift.nl ook cadeau aan anderen

De meest recente nummers

Vind je het lastig een tijdschrift te kiezen als je voor het schap in de supermarkt staat? Met deze app hoeft dat niet meer, je hebt altijd verschillende tijdschriften bij de hand. En dat zijn de tijdschriften die op dat moment ook in de winkel liggen. Dus geen oude nummers, maar gewoon het meest recente nummer. Laat de boel even de boel, plof op de bank en lees waar jij op dat moment zin in hebt.

Tip: Iets gehoord op je werk of in de rij bij de kassa? Je zoekt het snel even op via de zoekoptie in Tijdschrift.nl
Begin met lezen op tijdschrift.nl
Begin met lezen op tijdschrift.nl

Altijd wat te lezen bij je

Op elk moment jouw favoriete tijdschrift bij de hand. Reis je met het OV of ben je in een wachtkamer? Pak je smartphone erbij en ga verder bij het verhaal waar je gebleven was. Even pauze van het thuiswerken? Pak een kop thee, nestel jezelf in de bank en geniet van mooie verhalen. Echt zo’n moment om naar uit te kijken.

Tip: Geen stapels tijdschriften meer mee als je op reis gaat. Gewoon snel en eenvoudig lezen via je telefoon of tablet.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste artikelen, nieuwste tijdschriften en ander Tijdschrift.nl nieuws? Check dan hier onze nieuwsroom!

Activeer je gratis proefperiode

Activeer nu jouw gratis proefperiode. Je zit nergens aan vast. Wist je trouwens dat je ook nog eens toegang hebt tot alle magazines tot 3 maanden geleden? Dus als je de gratis proefperiode start, heb je 75 nieuwe edities en nog eens een archief van 3 maanden terug.

Probeer nu 14 dagen gratis

Dit vinden onze gebruikers

‘Van Donald Duck tot Autoweek en de Libelle, ons hele gezin leest mee’

Anita, 49 jaar en IT programmamanager, werkt net als veel Nederlanders sinds maart van dit jaar thuis. Tijdens haar lunchpauze leest Anita graag in de Tijdschrift.nl app. ‘Voor mij is dit even bijkomen’, zegt Anita. ‘Een half uur lang blader ik door verschillende tijdschriften en hierdoor kan ik me weer opladen voor mijn werk’. Vroeger kocht Anita veel bladen, nu heeft ze alleen nog de Libelle in de papieren versie en is ze voor de rest helemaal overgeschakeld naar digitaal tijdschriften lezen.

‘Als je net als ik veel tijdschriften leest, haal je de besparing er al direct uit.’

Claudie, 58 jaar was het gesjouw van papieren tijdschriften zat. Nu kan ze de 75 beste tijdschriften lezen op haar iPad waar en wanneer ze maar wil, met of zonder internet. ‘In de Tijdschrift.nl app kan ik de LINDA., vtwonen en veel meer bladen lezen, ook als ik op reis ben’.

‘Er zit echt voor iedereen wat tussen’

Herman, 48 jaar is controller en opgegroeid met tijdschriften. Vroeger hadden ze bij Herman thuis de Autoweek, Tina en Libelle. ‘Nu heb ik door de Tijdschrift.nl app veel meer bladen binnen handbereik’, zegt Herman. ‘Het is tijd en plaats onafhankelijk en daardoor ideaal voor iedereen die een smartphone of een tablet heeft’.

‘Tijdens mijn zwangerschap wilde ik alles lezen over zwanger zijn en opvoeden. Ik vond al die bladen in 1 app. Ideaal!’

Melissa is net kersverse moeder af. Haar zoontje is een jaar en dat maakt, in combinatie met haar baan in de financiële sector, dat haar vrije tijd schaars is. ‘Ik lees altijd in de Tijdschrift.nl app als mijn zoontje slaapt’, vertelt Melissa, ‘En gelukkig slaapt hij nog twee keer per dag’.