Tijdschrift.nl logo

Waarom Tijdschrift.nl voor elke lezende Nederlander interessant is

"Als gezin lezen we in een week zeker zo’n 12 tijdschriften. Soms wordt iets doorgebladerd, maar de meeste magazines worden van voor tot achter gelezen. We raden dit echt iedereen aan. Voordelig, altijd beschikbaar, de nieuwste nummers en tegelijk te lezen."

4.4

Meer dan 100.000 lezers gebruiken maandelijks Tijdschrift.nl. Alle bekende magazines in Nederland gebundeld in 1 app maakt lezen nog eenvoudiger en leuker! Door gebruikers beoordeeld met een 4.4

  • De beste 75 tijdschriften van Nederland onbeperkt lezen voor maar €9,99 per maand
  • Met bekende en exclusieve bladen zoals Donald Duck, Libelle, AutoWeek, LINDA., vtwonen
  • Delen met maar liefst 4 andere personen!

Tijdschrift.nl ook voor jou!

Je leest het goed … meer dan 75 tijdschriften! Tijdschrift.nl werkt eenvoudig met een app. Waar je ook bent, met Tijdschift.nl op je smartphone of tablet heb je altijd alle tijdschriften bij de hand. Heb je moeite met kiezen of wil je net dat ene nummer of verhaal lezen? Dat kan perfect met Tijdschrift.nl. Ook je partner, kinderen of vrienden kunnen lezen wat ze leuk vinden, want je kunt met maar liefst vijf mensen lezen op één account! Iedereen kan op zijn eigen telefoon, tablet of laptop lezen. Super handig dus.

Tip: Deel jouw account met je ouders. Met meer dan 75 bladen is er voor ieder wat wils

Tijdschrift.be ook voor jou!

Voor maar €9,99 per maand

De meest gestelde vraag is ‘Kan ik dan voor €9,99 per maand al deze bladen lezen?’ Het antwoord is JA. Je leest ze allemaal voor een vast bedrag per maand. En ook de meest recente edities die nu in de winkel liggen kun je lezen. Wil je alleen verhalen lezen die jou interesseren? Hoor je iemand enthousiast vertellen over iets wat hij of zij gelezen heeft? Zoek het artikel direct op en praat ook mee! Normaal gezien koop je geen heel tijdschrift voor één boeiend artikel. Als je deze app gebruikt maakt dat niet uit, je kunt direct een artikel lezen zonder dat je het gevoel hebt dat je geld weggooit.

Tip: Veel mensen geven voor deze prijs Tijdschrift.nl ook cadeau aan anderen

De meest recente nummers

Vind je het lastig een tijdschrift te kiezen als je voor het rek in de supermarkt staat? Met deze app hoeft dat niet meer, je hebt altijd verschillende tijdschriften bij de hand. En dat zijn de tijdschriften die op dat moment ook in de winkel liggen. Dus geen oude nummers, maar gewoon het meest recente nummer. Laat het huishouden even voor wat het is, plof op de zetel en lees waar jij op dat moment zin in hebt.

Tip: Iets gehoord op je werk of in de rij bij de kassa? Je zoekt het snel op via de zoekfunctie in Tijdschrift.nl

Altijd wat te lezen bij de hand

Op elk moment jouw favoriete tijdschrift bij de hand. Reis je met het openbaar vervoer of zit je in een wachtkamer? Pak je smartphone erbij en ga verder bij het verhaal waar je gebleven was. Even pauze van het thuiswerken? Pak een kop thee, nestel jezelf op de zetel en geniet van mooie verhalen. Echt zo’n moment om naar uit te kijken.

Tip: Geen stapels tijdschriften meer mee als je op reis gaat. Gewoon snel en eenvoudig lezen via je smartphone of tablet.

Altijd op de hoogte blijven van de leukste artikelen, nieuwste tijdschriften en ander Tijdschrift.nl nieuws? Check dan hier onze nieuwsroom!

Probeer het nu

Met meer dan 75 titels zit er altijd wel iets voor jou tussen. Tijdschrift.nl werkt eenvoudig met een app. Waar je ook bent, met Tijdschrift.nl op je smartphone of tablet heb je altijd alle tijdschriften bij de hand. Probeer het nu!

Dit vinden onze gebruikers

Van Donald Duck tot Autoweek en de Libelle, ons hele gezin leest mee

Anita, 49 jaar en IT programmamanager, werkt net als veel Nederlanders sinds maart van dit jaar thuis. Tijdens haar lunchpauze leest Anita graag in de Tijdschrift.nl app. ‘Voor mij is dit even bijkomen’, zegt Anita. ‘Een half uur lang blader ik door verschillende tijdschriften en hierdoor kan ik me weer opladen voor mijn werk’. Vroeger kocht Anita veel bladen, nu heeft ze alleen nog de Libelle in de papieren versie en is ze voor de rest helemaal overgeschakeld naar digitaal tijdschriften lezen.

Anita

Als je net als ik veel tijdschriften leest, haal je de besparing er al direct uit.

Claudie, 58 jaar was het gesjouw van papieren tijdschriften zat. Nu kan ze de 75 beste tijdschriften lezen op haar iPad waar en wanneer ze maar wil, met of zonder internet. ‘In de Tijdschrift.nl app kan ik de LINDA., vtwonen en veel meer bladen lezen, ook als ik op reis ben’.

Claudie

Er zit echt voor iedereen wat tussen

Herman, 48 jaar is controller en opgegroeid met tijdschriften. Vroeger hadden ze bij Herman thuis de Autoweek, Tina en Libelle. ‘Nu heb ik door de Tijdschrift.nl app veel meer bladen binnen handbereik’, zegt Herman. ‘Het is tijd en plaats onafhankelijk en daardoor ideaal voor iedereen die een smartphone of een tablet heeft’.

Herman

Tijdens mijn zwangerschap wilde ik alles lezen over zwanger zijn en opvoeden. Ik vond al die bladen in 1 app. Ideaal!

Melissa is net kersverse moeder af. Haar zoontje is een jaar en dat maakt, in combinatie met haar baan in de financiële sector, dat haar vrije tijd schaars is. ‘Ik lees altijd in de Tijdschrift.nl app als mijn zoontje slaapt’, vertelt Melissa, ‘En gelukkig slaapt hij nog twee keer per dag’.

Melissa

Verras met een Tijdschrift.nl cadeaukaart:

Geef een maandje Tijdschrift.nl cadeau. Verras je vriend, vriendin, partner, moeder, opa, of jezelf met deze virtuele leesmap. Je geeft dan niet één maar 75 tijdschriften cadeau.