Overzicht tijdschriften

Lees de volgende tijdschriften digitaal

Ariadne at Home
Voor wie houdt van landelijk wonen met een twist is Ariadne at Home hét magazine bij uitstek. Met 13 edities per jaar prikkelen we je met DIY-tips, stylingideeën en heel veel wooninspiratie. Kortom, in Ariadne at Home vind je alles voor jouw creatief, warm en persoonlijk huis!
Ariadne at Home Brocante
In elk nummer kijken we binnen in de mooiste brocante huizen, schotelen we je de beste brocante adressen en webwinkels voor en bezorgen we je inspirerende DIY- en stylingideeën voor een huis vol nostalgie.
AutoWeek
AutoWeek is het grootste autoweekblad met een aansprekend karakter die elke autoliefhebber, autobezitter en autokoper aanspreekt. Je leest wekelijks over supercars, occasions, youngtimers en zakelijke auto’s. Vergelijkende tests, rij-impressies van net-gelanceerde modellen en achtergrondverhalen over de wereld van mobiliteit. AutoWeek covert alles. AutoWeek vraagt door. AutoWeek test door.
AutoWeek Campers
AutoWeek Campers kenmerkt zich door duidelijke fotografie en inspirerende verhalen over reisbestemmingen, gebruikerservaringen en tips voor de aanschaf van een volgende camper.
AutoWeek Classics
AutoWeek Classics is een maandblad met prachtige verhalen over klassiekers, tests en proefritten met de mooiste youngtimers en klassieke sportscars. Maar dat is nog niet alles; je vindt ook het meest complete aanbod klassiekers.
Beau Monde
Beau Monde: de naam zegt het al. In dit lifestylemagazine delen de celebrity’s van deze aarde hun fascinerende levensstijl met je. Deze glossy geeft je actuele tips en trends op het gebied van mode, beauty, wellness en verzorging. Stijliconen en trendwatchers nemen je mee op wereldreis voor boeiende shoppingtours, mondaine interieurs en exotische reisbestemmingen.
Cosmopolitan
Cosmopolitan is voor alle vrouwen die alles uit hun leven willen halen. De baan, de man, het sociale leven en je goed en sexy voelen; het kan allemaal. Cosmopolitan brengt je altijd het hotste nieuws over liefde, relaties, carrière, gezondheid, uitgaan, beauty, mode, reizen, spraakmakende interviews met inspirerende celebrity's en nog veel meer. Met Cosmopolitan you can have it all!
Donald Duck
Donald Duck is het vrolijkste weekblad van Nederland! Beleef de spannende en grappige avonturen van Donald en zijn neefjes, Katrien, oom Dagobert, de Zware Jongens en andere inwoners uit Duckstad. Los samen met Mickey mysterieuze zaken op, lach om de beste moppen uit de Moppentrommel, duik in Willie’s Wondere Wereld en kom alles te weten met het Handboek van de Jonge Woudlopers.
Donald Duck Extra
Het tijdschrift Donald Duck Extra neemt je mee op nóg meer avontuur in Duckstad. Met een abonnement op de Donald Duck Extra hoef je echt nooit meer iets te missen van de belevenissen van Donald, oom Dagobert, de neefjes, Katrien en Mickey Mouse. Dat betekent extra veel leuke, lange strips met de grappigste verhalen!
Donald Duck Junior
Het tijdschrift Donald Duck Junior biedt een eerste kennismaking met de inwoners van Duckstad. Donald Duck Junior staat vol leuke strips en spelletjes die speciaal gemaakt zijn voor de beginnende lezers. Door de grote letters en overzichtelijke bladzijden zijn de strips makkelijk te lezen. De totale reeks bestaat uit 52 edities. Na 2 jaar verschijnen dus vrijwel identieke nummers: een mooi moment om over te stappen naar Donald Duck Weekblad!
Eigen Huis & Interieur
Neem een kijkje in de wereld van design en living! Eigen Huis & Interieur gidst je door de mooiste eigentijdse interieurs en trends in binnen- en buitenland. In de uitgebreide woonreportages vertellen enthousiaste eigenaren en architecten over hun huis en zorgen paginagrote beelden voor verrassende momenten. Elk nummer brengt het team verslag uit over jong talent, opvallende ontwerpen en nieuwe merken en stelt het een eigenzinnige styling voor, die persoonlijkheid en karakter aan je woning geeft. Uitvoerige leesartikelen en interviews, stijlanalyses van de specialist en citytrips die je hart sneller doen slaan, maken je woonplezier compleet. Eigen Huis & Interieur is het grootste en breedste platform op het gebied van high-end living.
Elegance
Elegance is de eerste en stijlvolste glossy van Nederland. Sinds 1937 biedt Elegance inspirerende en verrassende reportages en verhalen op het gebied van mode, beauty en lifestyle, kunst en cultuur, reizen en maatschappij. Steeds stijlvol vormgegeven en gefotografeerd, en altijd gericht op de elegante, hoogopgeleide vrouw die graag haar interesses verder wil ontplooien.
ELLE
ELLE toont what’s new, what’s now & what’s next door te inspireren in plaats van te dicteren. ELLE serveert een rijke mix van high en low en moedigt haar lezers bovenal aan hun persoonlijke stijl te ontdekken, te ontwikkelen, te volgen en te vieren.
ELLE Decoration
ELLE Decoration brengt de nieuwste trends op het gebied van interieur, design, kunst, architectuur en reizen. ELLE Decoration is dé stijlmeter voor mensen met een onafhankelijke smaak. ELLE Decoration is vernieuwend, verrassend en eigenzinnig!
ELLE Eten
ELLE Eten biedt culinaire inspiratie: de lekkerste recepten, de nieuwste eettrends, talentvolle smaakmakers, de mooiste kookspullen en de beste restaurants. ELLE Eten, een blad met smaak!
Esquire
Esquire informeert je over de laatste trends op het gebied van lifestyle, mode, gadgets, auto’s, hotspots, reizen en nog veel meer. Naast de laatste trends biedt Esquire ook bijdragen van Nederlandse schrijvers, journalistieke interviews en reportages van internationale allure.
Fashionchick Girls
Fashionchick Girls is all about fashion, beauty, love & life. Je bent dankzij Fashionchick Girls als eerste op de hoogte van de laatste budgetmode. En om het nog leuker te maken, de looks in blad kan je zó online shoppen op Fashionchickgirls.nl. Verder krijg je het beste advies in de rubriek ‘Dare to ask’ over jongens, liefde en het leven en staat het tijdschrift vol shocking real life-verhalen, street style, beautytips, easy DIY’s en onmisbare shoptips om jouw look up-to-date te houden. Have a fun & fashionable life!
FiscAlert
FiscAlert is hét tijdschrift voor iedereen die zijn belastingen en overige financiële zaken perfect op orde wil hebben: werknemers, directeur-grootaandeelhouders, spaarders, huiseigenaren, beleggers en houders van lijfrente- en koopsompolissen.
Flair
Flair-lezeressen willen op elk vlak in hun leven het beste uit zichzelf halen. Flair is daarbij als een onmisbare vriendin. Het weekblad adviseert, inspireert en geeft een duwtje in de rug. De Flair-vrouw is geïnteresseerd in wonen, huishouden, relatie, gezin, koken, beauty, en mode. Flair heeft voor haar lezeressen altijd de beste deals op het gebied van hotels,restaurants en wellness. Daarmee is Flair niet alleen een cadeautje voor de lezeres, maar deelt het magazine ook graag cadeautjes uit.
Flow
Flow is een tijdschrift over dingen anders doen en nieuwe keuzes maken. Klein geluk, dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect hoeven zijn. Voor vrouwen die graag wat meer tijd voor zichzelf willen en op zoek zijn naar praktische oplossingen voor hun drukke bestaan.
Flow International
A magazine that takes its time. Celebrating creativity, imperfection, and life's little pleasures. Flow is a magazine for women who live busy yet happy lives. They enjoy making things by hand, practical philosophy, positive psychology, and living in the moment.
Golfers Magazine
Golfers Magazine is onmisbaar voor elke golfer die het maximale uit zijn spel wil halen. Het tijdschrift biedt elke maand meer dan honderd pagina’s aan instructies, equipment, reizen, banen en reportages.
Grazia
Grazia is een wekelijkse mix van een flinke dosis high end fashion, uitgebreide shoppings, mooie waargebeurde verhalen, first hand celebrity nieuws en de beste beauty tips. Grazia, het eerste glossy nieuws en mode magazine met de allure van een maandblad. In een week kan een hoop gebeuren, dus waarom zou je een maand wachten?
GTO
GTO heeft een passie voor PK’s. De exclusieve auto’s worden geïllustreerd met prachtige beelden van de beste fotografen. GTO test de meest opwindende supercars op de mooiste locaties, begeleid met een passende lifestyle.
Happy in Shape
Happy in Shape is hét feelgood magazine over alles wat een vrouw nodig heeft om in shape te komen en/of te blijven. Belangrijke pijlers daarvoor zijn: food, bewegen, mindset en lifestyle. Blij zijn met je lichaam is het nieuwe sexy en sterk zijn is het nieuwe slank.
Harper's Bazaar
Met Harper's Bazaar haal je een grafisch avontuur in huis met luisterrijke modeseries, pracht van beautycampagnes, slimme (mode)reportages en diepgaande interviews.
Kampeer & Caravan Kampioen
KCK is hét tijdschrift voor de kampeerliefhebber. Met iedere maand Kampeerervaringen van lezers, inspirerende vakantiereportages, onderhoud en techniek van uw kampeermiddel, uitgebreide tests en tips en nieuwtjes op het gebied van kampeeraccessoires.
Katrien Duck
Het tijdschrift Katrien Duck neemt meiden mee op avontuur in Duckstad. Met een abonnement op de Katrien Duck blijf je elke maand op de hoogte van de belevenissen van Katrien Duck, haar nichtjes en natuurlijk Donald en Guus Geluk. De totale reeks bestaat uit 36 edities. Na 3 jaar verschijnen daarom vrijwel identieke nummers. Gelukkig kun je Katrien hierna volgen in Donald Duck Weekblad!
Kek Mama
Kek Mama is hét magazine voor leuke, enthousiaste moeders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Met humor en relativering schrijven we over alles wat jou boeit. Ook al lig je uitgeteld op de bank na een lange dag: Kek Mama maakt je blij. Met herkenbare verhalen, persoonlijke interviews met andere (bekende) moeders, boeiende fotoreportages, mode voor jou en de kinderen, beautyproducten, fijne woonitems, uitstapjes en vakantietips.
Lekker
ExtraLekker staat boordevol informatie over de laatste trends, het leven achter de schermen van de horeca en bevat nieuws over de LEKKER500-restaurants. Ook wordt er een kijkje genomen bij bekende chefs die inspelen op een nieuw type restaurantbeleving. Er is aandacht voor koks die het strakke keurslijf definitief vaarwel zeggen en een eetbeleving omarmen die meer casual is, zonder kwaliteit te verliezen. Daarnaast belicht het magazine de nieuwe generatie koks die zonder fratsen, vol hartstocht, puur en met hoogwaardige producten kookt, en wordt er aandacht besteed aan aanstormend talent uit zowel de Sterklas als uit de Bocuse dOr-wedstrijden.
Libelle
In Libelle lees je iedere week over de laatste trends en de meest persoonlijke en aangrijpende verhalen. Libelle geeft heel veel inspiratie om maximaal van het leven te kunnen genieten: bijzondere interviews, uitgebreide reisreportages, de nieuwste mode, de mooiste tuinen en de beste lekker-in-je-vel adviezen. Met de leukste columns van Anne-Wil, Wieke, Hans en Sylvia. Dat is Libelle, hét vrouwenweekblad van Nederland!
Libelle Special
Libelle Specials zijn extra thema-uitgaven van Libelle waarin de populairste onderwerpen uit het blad centraal staan. Elk jaar verschijnen maar liefst 13 nummers rond 4 verschillende thema’s: 3x Libelle Gezond & Gelukkig, 3x Libelle Tuin & Zo, 4x Libelle Living en 3x Libelle Lekker. Met alle trends, tips, ideeën en nieuwtjes rond deze onderwerpen die je niet wilt missen.
LINDA.
LINDA. is Beauty & Brains - Lef & Liefde - Open & Optimistisch - Sexy & Slim - Direct & Gedurfd - en nooit zonder humor. Elke maand een spraakmakend dubbelinterview, taboedoorbrekende verhalen, portretgalerijen, columns van Saskia Noort & Jan Heemskerk, escortdame Amber, Harm Edens en rubrieken over beauty, mode, eten, tv, muziek, boeken en film.
LINDA. Special
LINDA. is Beauty & Brains - Lef & Liefde - Open & Optimistisch - Sexy & Slim - Direct & Gedurfd - en nooit zonder humor.
Lonely Planet Traveller
Lonely Planet Traveller is een maandelijkse mix van reisnieuws, tips, de beste short breaks en de mooiste droomreizen op deze aardbol. Hét nieuwe reismagazine van Nederland en België van de makers van de beroemde reisgidsen.
Margriet
Met Margriet geniet je elke week van toegankelijke inspiratie en praktische tips om extra gezond en gelukkig te leven. Van herkenbare emotionele verhalen tot de leukste mode trends en van inspiratie tips voor een mooie reis tot heerlijke gezonde recepten. In Margriet vindt je indrukwekkende columns van Anita Witzier, Annette Heffels en Marjan van den Berg. Elke week een moment voor jezelf met volop leesplezier, dát geeft Margriet je.
Margriet Special
Laat je inspireren en lees álles over een lekker en gezond leven. Margriet specials staan boordevol deskundige informatie die je niet wilt missen, praktisch informatie over mooi ouder worden, gezonde recepten om je fit te voelen en de handigste tips om gelukkig te leven. Geniet het hele jaar van de leukste Margriet specials met diverse onderwerpen zoals eten & drinken, body & mind, wonen & tuinieren en reizen.
Marie Claire
Marie Claire is dé internationale fashionglossy met inhoud voor de stijlvolle vrouw met flair. Dit tijdschrift met allure biedt niet alleen het laatste mode- en beautynieuws, maar ook boeiende reportages in binnen- en buitenland en diepgravende interviews met celebrity’s en andere inspirerende vrouwen.
Men's Health
In Men’s Health lees je iedere maand alles over gezondheid & voeding, relaties en seks, fitness, carrière, psyche, persoonlijke verzorging & mode, avontuur & reizen.
Nautique Magazine
Zes keer per jaar kunnen lezers genieten van het goede leven op en aan het water. Nautique richt zich op het topsegment binnen de watersport en verslaat beroemde zeilregatta’s, test de nieuwste motor- en zeilboten, publiceert het laatste nieuws uit de watersportwereld en spreekt tot de verbeelding met prachtige vaartochten, zowel in binnen- als buitenland, en nautische reisreportages. Nautique presenteert alles wat het leven aangenaam maakt – reizen, varen, luxe producten, techniek, gastronomie en natuurlijk de mooiste schepen – in een prachtig vormgegeven magazine boordevol spectaculaire fotografie.
Nieuwe Revu
Nieuwe Revu is al jaren het lefgozertje onder de serieuze mannenbladen. Misdaad, lifestyle, entertainment én Hein de Kort - elke editie bewijst Nieuwe Revu het meest lezenswaardige nieuwsblad van Nederland te zijn met brutale artikelen, scherpe interviews en mooie foto’s.
Noorderland
Ontdek Noorderland. Dat staat centraal in het lifestylemagazine over Noord-Nederland. Noorderland schrijft al tien jaar over het goede leven in Groningen, Friesland, Drenthe en de Noordoostpolder. Acht keer per jaar kunt u als lezer genieten van reportages over verrassende bezienswaardigheden in het Noorden, schitterende natuurgebieden, stad & land, culturele hoogtepunten, leuke uit-tips en interviews met bijzondere noordelingen. Het is een magazine voor iedereen die het Noorden een warm hart toedraagt. De Noorderlandlezer is, net als de redactie, breed geïnteresseerd, actief, nieuwsgierig en onderneemt graag leuke activiteiten in de regio. Noorderland is een prachtig vormgegeven magazine dat elke keer weer inspireert en verrast.
Nouveau
Nouveau is er voor alle vrouwen met smaak, stijl en substantie. Met elke maand de fraaiste mode en de nieuwste beauty, kunst, boeken, theater, hotspots en muziek. Interviews met inhoud, geestige columns en reisreportages om van te watertanden. Sfeervolle interieurs, boeiende levensverhalen en recepten uit de keuken du jour. Kortom, de luxe glossy die uiterlijk én innerlijk verrijkt.
Ouders van Nu
Het tijdschrift Ouders van Nu is al ruim 50 jaar het meest informatieve blad voor jonge ouders. Het magazine begeleidt je door de spannende fase van je leven als (aanstaande) ouder van de zwangerschap t/m de eerste jaren van je baby en peuter. Lees elke maand o.a. interviews en reportages over de ontwikkeling van je kind, leuke en herkenbare columns van o.a. Susan Smit, Sofie van den Enk en Matthijs Kleijn en inspirerende shoppings.
Panorama
Panorama kiest voor de man. De échte man wel te verstaan. Die geïnteresseerd is in confronterend nieuws, krachtige beeldtaal, sport, misdaad en mooie vrouwen. Panorama is het meest mannelijke mannenblad van Nederland. Reden waarom steeds meer vrouwen die hun man willen begrijpen, dit weekblad regelmatig lezen. En terecht. Panorama is spannend, politiek incorrect, eigenwijs, eigentijds, realistisch en amusant.
Quote
Denk groot, lees Quote. Want Quote is het enige blad dat eigenwijze journalistiek combineert met service en lifestyle voor lezers die meer geld dan tijd hebben. Elke maand bericht Quote over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven, over ondernemers, geld, carrière en het leven aan de top.
Stijlvol Wonen
Stijlvol Wonen is hét magazine voor wie zoekt naar een puur, chic en tijdloos interieur dat járen meegaat. Inspiratie haal je uit de ruime selectie binnenkijkers. Ook de stylings zitten boordevol ideeën om je interieur een mooie boost te geven. Onze fotografen, journalisten en stylisten zorgen bovendien voor dromerige moodboards, prachtige foto’s, insidertips en interviews met professionals over slimme woonoplossingen. Stijlvol Wonen komt 8x per jaar uit.
Story
Story is niet alleen het meest spraakmakende entertainmentblad van Nederland, ook het dikste. De grootste kracht van Story is het brengen van actueel nieuws uit de wereld van showbizz en royalty en dit te bewijzen met actuele foto’s. Naast onthullingen over vaderlandse sterren, waar Story al ruim 40 jaar in grossiert, informeert Story ook over de internationale jetset en koningshuizen. Story staat wekelijks garant voor emotionele verhalen en spraakmakende onthullingen!
Tina
Elke week een feestje om te lezen! In het leukste tijdschrift voor meiden vind je de beste tips, jouw favo vips en de grappigste strips. Lig in een deuk om Noortje of de tweeling Suus & Sas, en volg de avonturen van stripheldin Tina. Samen met haar vrienden maakt zij het leesfeestje compleet met behulp van quizjes, posters en mode. Je vindt het allemaal in Tina!
Totaal TV
Totaal TV valt iedere twee weken bij de (digitale) televisiekijker op de mat en is de enige televisiegids die uitgebreid informeert over alle ontwikkelingen van liefst 105 zenders. Natuurlijk krijgen ook streamingdiensten als Netflix en Videoland een prominente plek. Met haar uitgebreide en overzichtelijke informatie is Totaal TV perfect voor televisiekijkers die guiding zoeken. Zo hoeft de lezersgroep niets te missen en kan zij ontspannen genieten van de nieuwste films en series.
Veronica Magazine
Hoe laat begint Boer Zoekt Vrouw? Of is er nog een leuke serie die we vanavond kunnen streamen? Veronica Magazine vertelt je niet alleen wat er op 'de gewone tv’ is, maar óók wat je kunt zien bij Netflix en andere on-demand-aanbieders. En in de bioscoop niet te vergeten! Verder in Veronica Magazine alles over theater, festivals, muziek en lifestyle.
VIVA
VIVA is het bijdehandje van haar vriendinnengroep. Zij durft kwetsbaar te zijn, is zorgzaam, grappig, slim, fashionable en neemt geen blad voor de mond. Wekelijks rubrieken met mode & beauty, reizen & uitgaan, seks & liefde, werk & carrière. Het tijdschrift zit vol sprankelende verhalen. VIVA is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en is hét lijfmerk voor de jonge, zelfstandige, stoere vrouw.
VIVA Mama
Acht keer per jaar verschijnt VIVA Mama, speciaal voor stoere, jonge moeders met het VIVA-DNA! VIVA Mama zit vol nuchtere reportages, artikelen op het gebied van mode & beauty, reizen & uitgaan, seks & liefde, werk & carrière. Wil je tussen de magazines door ook op de hoogte blijven? Op VIVA.nl/MAMA lees je de laatste nieuwtjes, blogs en alles over de leuke én minder leuke dingen aan het moeder zijn.
vtwonen
vtwonen is het grootste en meest veelzijdige woonblad van Nederland en is er voor iedereen die gaat verhuizen, verbouwen, restylen of dol is op alles wat met huis & tuin te maken heeft. Elke 4 weken krijg je het laatste nieuws op woon- en lifestylegebied, tips & tricks en haalbare styling- en zelfmaakideeën van de vtwonen stylisten om meteen mee aan de slag te gaan. En natuurlijk lekker veel binnenkijkers vol wooninspiratie.
Waterkampioen
De Waterkampioen is het toonaangevende watersportblad in Nederland, voor zeilers én motorbootvaarders. Elk nummer laten we je onder andere met veel tips en trucs zien hoe je het beste je schip kunt onderhouden en komen jachthavens en toeristische vaartochten aan bod.
Wieler Revue
Wieler Revue, opgericht in 1977 en daarmee Nederlands oudste en langstlopende wielertijdschrift, richt zich op de brede groep wielerliefhebbers, jong en oud, die niets liever doet dan het volgen van de koers. En als het even kan zelf ook een plezierritje maakt op de fiets. We bieden de lezer achtergrondverhalen, exclusieve interviews, materiaaltesten en natuurlijk voortreffelijke fotografie.
Women's Health
Hoe krijg én behoud je dat fitte, sportieve lichaam en hoe kun je bewust met je voeding omgaan? Women’s Health geeft antwoord op al die vragen en geeft jou de handvaten die je nodig hebt. Lees nu alles over sport, voeding, uiterlijke verzorging, active apparel en mindfulness en nog veel meer!
WONEN Landelijke Stijl
Het redactieteam van WONEN Landelijke Stijl brengt in elke editie een selectie van exclusieve interieurreportages in landelijke stijl. Deze woonreportages worden afgewisseld met pittoreske logeeradressen, praktische shoppingtips, interessante dossiers, de allerlaatste woonnieuwtjes… Daarnaast zorgen onze stylistes in elke editie voor een mooie stylingproductie.
Zo Zit Dat
Zo Zit Dat is hét weetjesblad voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 8 tot 14 jaar. Ga elk nummer mee op een boeiende ontdekkingsreis en krijg antwoord op de leukste vragen over natuur, techniek, wetenschap, avontuur, games en sport. Zo Zit Dat weet hoe het zit!