&C Magazine

In &C laat Chantal Janzen zien wat haar blik op deze wereld is. Je leest alles over mode, beauty, lifestyle, food en reizen. &C Magazine is soms schurend, ontroerend, inspirerend, maar altijd entertainend! Naast het maandelijkse magazine verschijnt het &C Zomer- en Winterboek.

&C Magazine lezen op je telefoon, tablet of pc

Met de app van Tijdschrift.nl kun je &C magazine altijd online lezen op je telefoon, tablet of computer. Bepaal zelf waar en wanneer je wilt lezen. Check even snel de nieuwste editie als je staat te wachten of laat je vriendin dat leuke artikel lezen als jullie samen in de tuin zitten. Naast &C Magazine lees je nog meer leuke tijdschriften digitaal bij Tijdschrift.nl zoals; LINDA., JAN en Vogue. Mocht je geen internet hebben, maar wil je wel graag een tijdschrift lezen? Dan kun je het tijdschrift van te voren online downloaden en dan altijd zonder internet lezen. Ook kun je eenvoudig favoriete artikelen opslaan door het plaatsen van een bladwijzer in de app. Zo kun je het altijd snel terug vinden.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis