Tijdschrift.nl logo
Auto Review

Auto Review

Auto Review is het dikste autotestblad van Nederland en test de nieuwste modellen op basis van alle meetgegevens én op beleving en gevoel. Auto Review staat bekend om zijn eerlijkheid. Naast tests lees je ook supergave reisreportages en mooie achtergrondverhalen. Ben je op zoek naar een nieuwe auto ook dan komt Auto Review goed van pas. Twaalf keer per jaar wordt je als autoliefhebber vermaakt met alles wat je wilt weten over auto’s.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Auto Review lezen op je telefoon, tablet of pc

Op zoek naar een nieuwe auto? Of ben je een enorme autoliefhebber die alles wil weten over de nieuwste modellen? In beide gevallen ben je bij Auto Review aan het juiste adres. Je leest het magazine digitaal via Tijdschrift.nl. Met de Tijdschrift.nl app ben je niet verbonden aan plaats of tijd, want met de handige download functie heb je hem altijd op zak, óók offline. Een auto gezien die jouw aandacht heeft getrokken? Plaats een bladwijzer zodat je hem later gemakkelijk terug kunt vinden. Plaats Auto Review ook in je favorieten als je elke maand een melding wilt ontvangen bij toevoeging van een nieuwe editie.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: