Tijdschrift.nl logo
Beau Monde

Beau Monde

Bij Beau Mode draait het om glamour, stijl en celebrity’s. Het lifestyle magazine verschijnt iedere drie weken en staat dan vol met actuele tips en trends over mode, uitgaan, beauty, reizen, wellness en verzorging. Dit alles in samenwerking met nationale (bekende Nederlanders) en internationale sterren en stijliconen. Ook ontbreken de intieme interviews met sterren niet in het magazine en nemen trendwatchers je mee op wereldreis voor boeiende shoppingtours en inspirerende modeshoots.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Beau Monde lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl lees je Beau Monde op het device dat jij het fijnst vindt. Lekker lezen in het vliegtuig? Download Beau Monde dan vóór vertrek, dan heb je hem altijd bij de hand. Daarnaast kun je nog veel meer leuke glossy’s lezen en downloaden, zoals JAN, Grazia, Elegance en Glossy. Zin in een ander tijdschrift dan een glossy? Wellicht is Elle, Ouders van Nu of Happy in Shape wel iets voor jou. Je kunt je favo magazines ook in je favorieten plaatsen, dan krijg je een melding bij toevoeging van een nieuwe editie en hoef je nooit meer iets te missen!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: