Beau Monde

Bij Beau Mode draait het om glamour, stijl en celebrity’s. Het lifestyle magazine verschijnt iedere drie weken en staat dan vol met actuele tips en trends over mode, uitgaan, beauty, reizen, wellness en verzorging. Dit alles in samenwerking met nationale (bekende Nederlanders) en internationale sterren en stijliconen. Ook ontbreken de intieme interviews met sterren niet in het magazine en nemen trendwatchers je mee op wereldreis voor boeiende shoppingtours en inspirerende modeshoots.

Beau Monde lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Beau Monde online lezen op je telefoon, tablet of computer. Hierdoor heb je Beau Monde altijd bij je. Lees Beau Monde lekker tijdens een moment voor jezelf of in het vliegtuig onderweg naar een vakantiebestemming! Buiten de Beau Monde zijn er ook andere leuke glossy tijdschriften te lezen op Tijdschrift.nl zoals JAN, Grazia, Elegance, Marie Claire en nog veel meer! Mocht je een ander tijdschrift willen lezen dan een Glossy heeft Tijdschrift.nl een heel divers aanbod, van Viva, Elle, Ouders van Nu tot Happy in Shape, Kek Mama en Flow. Mocht je even geen WiFi hebben is dat ook geen probleem. Je kunt de bladen vooraf downloaden en daardoor altijd offline lezen. Handig!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis