Tijdschrift.nl logo
Bicycling

Bicycling

Bicycling is hét tijdschrift voor echte wielrenliefhebbers. Zes keer in het jaar lees je alles over de mooiste wielrenspullen, de beste fietstochten en bijzondere verhalen van andere fietsers. Bicycling onderscheidt zich van de rest doormiddel van exclusieve reportages, eigenzinnige teksten, diepgang en natuurlijk humor.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Bicycling lezen op je telefoon, tablet of pc

Bicycling lees je online met Tijdschrift.nl op je telefoon, tablet of pc. Zo lees je Bicycling altijd waar en wanneer jij dit wilt. Lees Bicycling bijvoorbeeld om inspiratie op te doen voor jouw volgende fietstocht of om te weten te komen welke fietsspullen worden aangeraden. Ben je benieuwd naar nog meer fiets- of sportbladen? Dan heeft Tijdschrift.nl nog meer tijdschriften online te lezen zoals; Wieler Revue, Men’s Health en Golfers Magazine. Wil je een tijdschrift lezen zonder internet? Dan is dat geen probleem! Je kunt de tijdschriften van tevoren downloaden en daarna altijd zonder internet lezen. En wil je een bepaalde fietstocht of reportage bewaren dan kan dat eenvoudig door het plaatsen van een bladwijzer, zo kun je het artikel altijd eenvoudig terugvinden.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: