Tijdschrift.nl logo
&C Magazine

&C Magazine

In &C laat Chantal Janzen zien wat haar blik op deze wereld is. Je leest alles over mode, beauty, lifestyle, food en reizen. &C Magazine is soms schurend, ontroerend, inspirerend, maar altijd entertainend! Naast het maandelijkse magazine verschijnt het &C Zomer- en Winterboek.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

&C Magazine lezen op je telefoon, tablet of pc

Neem een momentje voor jezelf en lees &C Magazine via Tijdschrift.nl. Check even snel de nieuwste editie als je staat te wachten of laat je vriendin dat leuke artikel lezen als jullie samen in de tuin zitten. Heb je de &C uitgelezen? Kies dan een van de andere leuke tijdschriften van Tijdschrift.nl zoals LINDA., JAN en Vogue. Mocht je geen internet hebben, maar wil je wel graag een tijdschrift lezen? Dan kun je het tijdschrift van te voren online downloaden en daarna altijd zonder internet lezen. Wil je nooit meer een nieuwe &C missen? Sla hem dan op in je favorieten, dan krijg je een melding bij toevoeging van een nieuwe editie.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: