Tijdschrift.nl logo
CHIP FOTO Magazine

CHIP FOTO Magazine

CHIP FOTO Magazine verschijnt 8 keer per jaar in de app van Tijdschrift.nl en is speciaal gemaakt voor de fotografie liefhebbers van Nederland. Dankzij praktische tips leer jij jij op een heldere en makkelijke manier hoe de achterliggende techniek van jouw camera werkt. In CHIP FOTO Magazine komen alle aspecten van fotografie aan bod. Zo leer je alles over diafragma, sluitertijd, scherptediepte, kleur, witbalans en belichting en staat het bomvol nieuws en tips voor in de praktijk. Daarnaast kijk je je ogen uit door de prachtige fotografie van zowel professionele- en hobby fotografen.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

CHIP FOTO Magazine lezen op je telefoon, tablet of pc

Ben jij gek op fotograferen en vind je het leuk om er echt álles over te leren? Dan zijn CHIP FOTO Magazine en jij de perfecte match. Je leest hem via Tijdschrift.nl wanneer je maar wilt. Thuis, onderweg of tijdens je lunchpauze op kantoor. Dankzij de downloadfunctie heb je hem altijd, óók offline, bij de hand. Sta je foto’s te maken en wil je die ene handige tip nog eens teruglezen? Door het plaatsen van een bladwijzer vind je jouw favoriete artikelen in no time terug. Heb je zin om ook eens iets anders te lezen? Kies dan uit een van de vele andere tijdschriften van Tijdschrift.nl zoals JAN, National Geographic, Koken & Genieten of Santé.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: