Cosmopolitan

Cosmopolitan is het perfecte blad voor vrouwen die alles uit hun leven willen halen. Doormiddel van artikelen over liefde, relaties, zelfontwikkeling, carrière, gezondheid, mode, beauty en reizen helpt Cosmopolitan de lezeressen hun lifegoals te bereiken. Iedere editie staat er weer een nieuwe celebritie op de cover en lees je inspirerende en spraakmakende interviews. Cosmopolitan laat je goed en sexy voelen!

Cosmopolitan lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Cosmopolitan online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo lees je Cosmopolitan waar en wanneer je maar wilt. Lees Cosmopolitan voor je dagelijkse dosis inspiratie en motivatie! Naast de Cosmopolitan hebben we nog andere motiverende tijdschriften zoals Glamour, Happy in Shape en Flow. Als je even geen internet hebt en je wilt graag een tijdschrift lezen in de app is dat geen probleem. Je kan van tevoren de tijdschriften downloaden zodat je die daarna zonder internet kan lezen!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis