Tijdschrift.nl logo
Cosmopolitan

Cosmopolitan

Cosmopolitan is het perfecte blad voor vrouwen die alles uit hun leven willen halen. Doormiddel van artikelen over liefde, relaties, zelfontwikkeling, carrière, gezondheid, mode, beauty en reizen helpt Cosmopolitan de lezeressen hun lifegoals te bereiken. Iedere editie staat er weer een nieuwe celebritie op de cover en lees je inspirerende en spraakmakende interviews. Cosmopolitan laat je goed en sexy voelen!

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Cosmopolitan lezen op je telefoon, tablet of pc

Lees je graag over beauty, liefde en lifestyle? Dan ben je bij Cosmopolitan aan het juiste adres. Via Tijdschrift.nl lees je Cosmopolitan waar en wanneer je maar wilt. Want met de handige download functie kun je ook zonder internet genieten van de nieuwste Cosmopolitan. Daarnaast vind je nog veel meer leuke titels bij Tijdschrift.nl zoals Glamour, Happy in Shape, Flow, Grazia en vtwonen. Tijdschriften gevonden die je vaker wilt lezen? Plaats ze dan in je favorieten zodat je bij toevoeging van een nieuwe editie een melding krijgt.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: