Tijdschrift.nl logo
c't magazine

c't magazine

C’t magazine is het tijdschrift waar je onafhankelijke, betrouwbare informatie kunt vinden als computerliefhebber. Met Tijdschrift.nl heb je toegang tot C’t magazine waarin je een mix van tests, workshops, achtergrondverhalen en tips op het gebied van de laatste IT-ontwikkelingen kunt lezen. Daarnaast wordt je uitgedaagd om je kennis te verbreden en aan de slag te gaan met nieuwe onderwerpen. Met C’t magazine verleg jij je grenzen en kan jij snel zelf in de praktijk aan de slag gaan.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

c't magazine lezen op je telefoon, tablet of pc

Met C’t magazine ben jij altijd op de hoogte van het laatste IT-gerelateerde nieuws en word jij geïnspireerd om jouw kennis te verbreden. Doe je dat het liefst onderweg? Met de Tijdschrift.nl app heb je meer dan 100 tijdschriften op zak die je door de fijne downloadfunctie óók offline kunt lezen op het device dat jouw voorkeur heeft. Dus als jij alle C’t magazines verslonden hebt kun je een ander leuk tijdschrift uitzoeken zoals FiscAlert, Wetenschap in Beeld, National Geographic of Quest. Iets interessants gelezen dat je absoluut niet wilt vergeten? Maak dan gebruik van de handige bladwijzers. Daarmee kun je artikelen gemakkelijk terugvinden.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: