Tijdschrift.nl logo
De Groene Amsterdammer

De Groene Amsterdammer

In De Groene Amsterdammer, het oudste opinieweekblad van Nederland en onafhankelijk baken van de vrijzinnige meningsvorming op het gebied van politiek, maatschappij, cultuur en literatuur lees jij wekelijks verhalen die er echt toe doen in de wereld. De redactie durft ruimte te nemen voor intellectuele verdieping. Met diepgravende verslaggeving, onderzoeks journalistiek en essays van de beste denkers uit binnen- en buitenland zoekt de Groene Amsterdammer naar structurele actualiteit in incidenten, schandaaltjes en opwinding van de dag.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

De Groene Amsterdammer lezen op je telefoon, tablet of pc

Lees jij graag artikelen die er echt toe doen? Dan is De Groene Amsterdammer echt wat voor jou. Je leest hem digitaal via de Tijdschrift.nl app op elk gewenst moment. Daarnaast lees je nog veel meer interessante tijdschriften zoals Nieuwe Revu, G-Geschiedenis en Quest. Sla je favoriete tijdschriften op in favorieten zodat je ze altijd terug kunt vinden én een melding krijgt wanneer er een nieuwe editie is toegevoegd. Gebruik ook de handige downloadfunctie om altijd en overal jouw favoriete tijdschriften offline te kunnen lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: