De Groene Amsterdammer

In De Groene Amsterdammer, het oudste opinieweekblad van Nederland en onafhankelijk baken van de vrijzinnige meningsvorming op het gebied van politiek, maatschappij, cultuur en literatuur lees jij wekelijks verhalen die er echt toe doen in de wereld. De redactie durft ruimte te nemen voor intellectuele verdieping. Met diepgravende verslaggeving, onderzoeks journalistiek en essays van de beste denkers uit binnen- en buitenland zoekt de Groene Amsterdammer naar structurele actualiteit in incidenten, schandaaltjes en opwinding van de dag.

De Groene Amsterdammer lezen op je telefoon, tablet of pc

Via de app van Tijdschrift.nl kun je De Groene Amsterdammer onbeperkt online lezen op je telefoon, tablet of computer en dan ook nog eens waar en wanneer je maar wilt. Lees jij graag artikelen die er echt toe doen? Dan is De Groene Amsterdammer echt wat voor jou. Met Tijdschrift.nl lees je naast De Groene Amsterdammer, altijd de beste tijdschriften van Nederland zoals Nieuw Revu, G-Geschiedenis, Quest, Libelle, vtwonen en Donald Duck. Met de app kun je eenvoudig bladwijzers plaatsen bij favorieten artikelen zodat je het altijd snel kunt opzoeken en kan je oudere edities teruglezen. Ook zijn de magazines zonder internet te lezen als je ze vooraf hebt gedownload, super handig.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis