Donald Duck

Donald Duck is al ruim 60 jaar het meest vrolijkste weekblad voor jong en oud! In iedere editie beleef je weer de spannendste avonturen met Donald en zijn drie neefjes Kwik, Kwek en Kwak, oom Dagobert, Katrien en niet te vergeten de klunzige Goofy. Geniet van leuke strips, hilarische grappen in de moppentrommel en van de rubriek Oom Donalds brievenbus. Voor de jonge lezers is er Donald Duck junior en voor de meiden Katrien Duck met haar eigen maandblad.

Donald Duck lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Donald Duck online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo kun je altijd en overal Donald Ducken. Gezellig met zijn allen genieten van de vrolijkste en avontuurlijkste verhalen, op vakantie of nog even snel voor het slapen gaan. Buiten de Donald Duck zijn er ook andere leuke tijdschriften te lezen op Tijdschrift.nl zoals de Tina, Zo Zit Dat, Quest Junior en nog veel meer. Mocht je even geen WiFi hebben is dat ook geen probleem. Je kunt de bladen vooraf downloaden en daardoor altijd offline lezen. Handig!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis