Tijdschrift.nl logo
Duiken

Duiken

Duiken is hét magazine voor de duik community in Nederland en neemt jou elke maand weer mee naar de mooiste duikbestemmingen in het binnen- en buitenland. Ze geven jou het laatste nieuws over de beste duikuitrusting en informatie over alles wat jij moet weten over de achtergrond van duiken. Het magazine Duiken inspireert jou met gave duiklocaties maar ook leer je hoe je het meeste kunt halen uit de duiksport en krijg je de beste tips en tricks over onderwaterfotografie van topfotografen.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Duiken lezen op je telefoon, tablet of pc

Via de app van Tijdschrift.nl kun je Duiken onbeperkt online lezen op je telefoon, tablet of computer en dan ook nog eens waar en wanneer je maar wilt. Duik jij graag en wil je op de hoogte blijven van de beste duikspots die Nederland rijk is, wordt dan geïnspireerd door Duiken. Met Tijdschrift.nl lees je naast Duiken, altijd de beste tijdschriften van Nederland zoals Quote, AutoWeek, Libelle, vtwonen, Quest en Donald Duck. Met de app kun je eenvoudig bladwijzers plaatsen bij favorieten artikelen zodat je het altijd snel kunt opzoeken. Ook zijn de magazines zonder internet te lezen als je ze vooraf hebt gedownload, super handig.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: