Tijdschrift.nl logo
Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur

Eigen Huis & Interieur neemt de lezers iedere maand mee in de wereld van design en living. In uitgebreide woonreportages vertellen enthousiaste eigenaren en architecten over hun huis met grote inspirerende foto’s. Daarnaast laat het blad de lezer kennis maken met jong talent, opvallende ontwerpen en nieuwe merken.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Eigen Huis & Interieur lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Eigen Huis & Interieur online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo kan je Eigen Huis & Interieur lezen waar en wanneer je maar wilt. Lees Eigen Huis & Interieur om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends omtrent design en living. Buiten de Eigen Huis & Interieur heeft Tijdschrift.nl nog veel meer woonbladen zoals Stijlvol Wonen, vtwonen, Elle Decoration of JAN Living. Heb je even geen internet en wil je toch een tijdschrift lezen in de app? Dan kan je van tevoren de bladen downloaden en daarna zonder internet lezen! Wil je een bepaald artikel opslaan zodat je het later eenvoudig kunt teruglezen dan is dat ook mogelijk met het plaatsen van een bladwijzer.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: