Tijdschrift.nl logo
Elegance

Elegance

Elegance is opgericht in 1937 en daarmee de eerste en stijlvolste glossy van Nederland. Elegance richt zich op elegante en hoogopgeleide vrouwen die haar interesses graag wilt ontplooien. Doormiddel van inspirerende en verrassende reportages en verhalen op het gebied van mode, beauty, lifestyle, kunst & cultuur, reizen en maatschappij.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Elegance lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Elegance online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo lees je Elegance waar en wanneer je maar wilt. Lees Elegance na een drukke dag lekker op de bank of tussendoor om tijdens de dagelijkse bezigheden weer even tot jezelf te komen. Naast Elegance zijn er op Tijdschrift.nl nog meer glossy’s te lezen, zoals; JAN, LINDA., Nouveau en Beau Monde. Mocht je even geen WiFi hebben is dat ook geen probleem. Je kunt de bladen vooraf downloaden en daardoor altijd offline lezen. Handig! En wat ook goed is om te weten is dat je binnen Tijdschrift.nl op onderwerp kunt zoeken, dan krijg je uit alle 75 tijdschriften de artikelen te zien op jouw gewenste onderwerp.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: