Tijdschrift.nl logo
ELF Voetbal

ELF Voetbal

ELF Voetbal is hét tijdschrift voor echte voetbalfanaten. Wil jij alles weten over jouw grote voetbalheld? Of over je favoriete club? ELF Voetbal staat maandelijks voor je klaar. In ELF Voetbal vind je niet alleen interessante trivia zoals transfers, posities, sterspelers en topscorers maar ook met inhoudelijke interviews, achtergrondverhalen en reportages. Zo ontdek je met ELF Voetbal bijvoorbeeld wat spelers in hun persoonlijke leven doormaken en waar oud-spelers op het moment mee bezig zijn. Lees ELF Voetbal nu via Tijdschrift.nl

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

ELF Voetbal lezen op je telefoon, tablet of pc

Hoe kom je als echte voetbalfanaat alles te weten over het nationale en internationale topvoetbal? Door Elf Voetbal te lezen! Je leest hem op elk gewenst moment via Tijdschrift.nl. Van plan om onderweg te lezen? Download hem dan van te voren, dan staat hij altijd voor je klaar. Geen enkele nieuwe editie missen en altijd als eerste op de hoogte zijn? Zet Elf Voetbal dan in je favorieten, dan krijg je een melding wanneer er een nieuwe editie voor je klaarstaat. Naast Elf Voetbal heeft Tijdschrift.nl nog veel meer leuke magazines voor je zoals Panna en Helden maar ook LINDA., Quote, Foodies, vtwonen en Donald Duck.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: