Tijdschrift.nl logo
ELLE

ELLE

Elle magazine is Frans van oorsprong en opgericht in 1945. Zij moedigt haar lezers aan om hun eigen stijl te ontdekken, ontwikkelen, te volgen en te vieren. Doormiddel van een breed en inspirerend scala aan stijlen laat Elle diversiteit zien op het gebied van mode, beauty en persoonlijke levensstijl. Ook brengt Elle 7 keer in het jaar Elle Decoration uit.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

ELLE lezen op je telefoon, tablet of pc

Elle lees je online via de Tijdschrift.nl app op je telefoon, tablet of computer. Zo kan je Elle altijd en overal online lezen wanneer jij dat wil. Zo lees je Elle tijdens een moment van ontspanning na een drukke dag werk of even in bed om op de hoogte te blijven van de laatste mode en beautytrends. Naast Elle heeft Tijdschrift.nl nog meer modebladen online te lezen zoals; Glamour, Marie Claire, Nouveau en Vogue. Ben je onderweg en is er even geen internet? Dan kun je de tijdschriften van tevoren downloaden en altijd offline lezen. Super handig!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: