Esquire

Al 27 jaar staat Esquire klaar voor de man die er van houdt om zijn leven graag stijlvol aan te kleden. Lees over stijlvolle kleding, horloges, auto’s, hotspots, muziek, films en series. Ook biedt Esquire een bijdrage aan Nederlandse schrijvers, journalistiek, interviews en reportages van internationale allure.

Esquire lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Esquire gemakkelijk online lezen op je telefoon, tablet en computer. Zo lees je Esquire waar en wanneer jij dat wilt. Lees Esquire bijvoorbeeld online om jezelf een moment van ontspanning te geven en je te laten inspireren. Ben je uitgelezen en wil je meer lezen? Dan heeft Tijdschrift.nl nog meer online tijdschriften te lezen zoals: LINDA. Man, Men’s Health, Quote of Panorama. Je kunt in de app ook eenvoudig een bladwijzer plaatsen als je een bepaald artikel wilt bewaren of op een later moment verder wilt lezen. Liever geen data verbruiken bij het downloaden van de tijdschriften, dan is dat ook geen enkel probleem. Je kunt je favoriete tijdschriften thuis downloaden en daarna altijd offline lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis