Tijdschrift.nl logo
FiscAlert

FiscAlert

FiscAlert geeft tien keer in het jaar de beste tips op het gebied van geldzaken en helpen ze de lezers hun belastingen en andere financiële zaken op orde te brengen. FiscAlert is het perfecte blad voor directeur-grootaandeelhouders, spaarders, huiseigenaren, beleggers en houders van lijfrente- en koopsompolissen.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

FiscAlert lezen op je telefoon, tablet of pc

Lees FiscAlert online via de Tijdschrift.nl app om op de hoogte te blijven van de beste tips rondom geldzaken. Naast FiscAlert heeft Tijdschrift.nl nog meer tijdschriften online te lezen zoals; Quote, Panorama, Esquire of AutoWeek. Wil je een tijdschrift lezen, maar heb je op dat moment even geen internet? Dan kan je de tijdschriften van tevoren downloaden en daarna altijd zonder internet lezen. Je kunt je lievelingstijdschriften ook toevoegen aan favorieten zodat je ze gemakkelijk terug kunt vinden op één plek.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: