Flair

Flair staat vol met betaalbare mode, eenvoudige beautytips, makkelijke recepten en interviews met bekende en onbekende Nederlanders. De lezeressen spelen een erg belangrijke rol in Flair. Wekelijks staat het tijdschrift vol met persoonlijke verhalen, krijgen lezers een make-over en nemen ze een kijkje in het huishouden van een Flair lezer. Drie keer per jaar verschijnt een speciale editie in samenwerking met Viva. Ze staan vol met real life verhalen, mode, puzzels, DIY’s en interviews met bekende Nederlanders.

Flair lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Flair online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo kan je de Flair lezen waar en wanneer je maar wilt. Naast Flair heeft Tijdschrift.nl nog vele tijdschriften die het leven nog leuker maken zoals Viva, LINDA. of Flow. Mocht je geen internet hebben maar toch willen lezen? Dan kan je van tevoren de bladen downloaden en daarna zonder internet lezen!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis