Tijdschrift.nl logo
Flair

Flair

Flair staat vol met betaalbare mode, eenvoudige beautytips, makkelijke recepten en interviews met bekende en onbekende Nederlanders. De lezeressen spelen een erg belangrijke rol in Flair. Wekelijks staat het tijdschrift vol met persoonlijke verhalen, krijgen lezers een make-over en nemen ze een kijkje in het huishouden van een Flair lezer. Drie keer per jaar verschijnt een speciale editie in samenwerking met Viva. Ze staan vol met real life verhalen, mode, puzzels, DIY’s en interviews met bekende Nederlanders.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Flair lezen op je telefoon, tablet of pc

Toe aan een moment van ontspanning en inspiratie? Lees Flair via Tijdschrift.nl. Dan kun je hem lezen waar en wanneer je maar wilt. Gek op Flair en nooit een editie missen? Plaats hem in favorieten, dan krijg je een melding bij toevoeging van een nieuwe editie. Naast Flair heeft Tijdschrift.nl nog vele tijdschriften die je blij zullen maken zoals Jan, Vriendin, LINDA. of Flow. Is er een artikel die je later nog eens terug wilt lezen? Plaats dan een bladwijzer. Zo heb je het artikel altijd bij de hand.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: