Flow

Flow is een tijdschrift dat geen haast kent. Flow laat zien hoe je dingen anders kan doen, nieuwe keuzes kan maken, klein geluk in het dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect hoeven te zijn. Tien keer per jaar geniet je van positieve psychologie, mindfulness en creativiteit, leuke illustraties, foto’s en bijzondere paper goodies. Flow is een tijdschrift voor vrouwen die graag meer tijd voor zichzelf willen en op zoek zijn naar handige oplossingen voor hun drukke bestaan.

Flow lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Flow magazine online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo lees je Flow magazine waar en wanneer je maar wilt. Lees Flow om echt even tot je zelf te komen met een heerlijke kop thee. Buiten Flow hebben we nog andere tijdschriften om te genieten van me-time zoals LINDA., Flair, Elle, Libelle of JAN. Als je even geen internet hebt en je wilt graag een tijdschrift lezen in de app is dat geen probleem. Je kan van tevoren de tijdschriften downloaden zodat je die daarna zonder internet kan lezen!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis