Tijdschrift.nl logo
Flow

Flow

Flow is een tijdschrift dat geen haast kent. Flow laat zien hoe je dingen anders kan doen, nieuwe keuzes kan maken, klein geluk in het dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect hoeven te zijn. Tien keer per jaar geniet je van positieve psychologie, mindfulness en creativiteit, leuke illustraties, foto’s en bijzondere paper goodies. Flow is een tijdschrift voor vrouwen die graag meer tijd voor zichzelf willen en op zoek zijn naar handige oplossingen voor hun drukke bestaan.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Flow lezen op je telefoon, tablet of pc

Af en toe even lekker tot jezelf komen met Flow en een heerlijke kop thee? Dan zouden jij en Tijdschrift.nl wel eens de perfecte match kunnen zijn. Zet de tijd even stil en ontspan door het lezen van Flow magazine op het moment dat jou het beste uitkomt. Met de handige download functie in de Tijdschrift.nl app kun je Flow ook offline lezen en heb je het altijd bij de hand. Nog niet uitgelezen na Flow? Kies dan een van de andere vele leuke me-time tijdschriften van Tijdschrift.nl zoals LINDA., Flair, ELLE, Libelle of JAN. Vergeet je meest gelezen tijdschriften niet in je favorieten te plaatsen, dan krijg je een melding bij toevoeging van een nieuwe editie en weet je precies wanneer het weer tijd is voor een me-time momentje.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: