Tijdschrift.nl logo
Foodies

Foodies

Foodies brengt maandelijks een gloednieuwe editie bomvol lekkere recepten en boeiende verhalen uit. Laat je in elke editie inspireren door seizoensgerichte maaltijden, interessante verslagen, tips & tricks en food gerichte goodies. Laat je verrassen door een culinaire tour in jouw eigen keuken, volg de laatste trends op het gebied van lekker eten en experimenteer met uitdagende recepten die je smaakpapillen nieuwe dimensies zullen geven.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Foodies lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Foodies online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo kan je de Foodies lezen waar en wanneer je maar wilt. Libelle is een heerlijk tijdschrift om te lezen als je aan het wachten bent op je afspraak of in de trein zit. Naast Foodies heeft Tijdschrift.nl ook nog veel andere tijdschriften die online te lezen zijn zoals Margriet, Flair, Libelle of LINDA. Mocht je geen toegang hebben tot het internet? Dan kan je de bladen van tevoren downloaden en daarna zonder internet lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: