Tijdschrift.nl logo
G-Geschiedenis

G-Geschiedenis

G-Geschiedenis vertelt je op een spannende en vermakelijke wijze de geschiedenis vanaf het stenen tijdperk tot het heden. Elke editie heeft maar liefst 68 schitterend geïllustreerde pagina's die zijn geschreven door gerenommeerde journalisten. Laat je in elk nummer meenemen op historische ontdekkingsreis, waarbij grote gebeurtenissen en figuren uit de wereldgeschiedenis weer tot leven worden gebracht.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

G-Geschiedenis lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je G-Geschiedenis online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo kan je G-Geschiedenis lezen waar en wanneer je maar wilt. G-Geschiedenis is een heerlijk tijdschrift om te lezen als je aan het wachten bent op je afspraak lekker thuis op de bank zit. Naast G-Geschiedenis heeft Tijdschrift.nl ook nog veel andere tijdschriften die online te lezen zijn zoals National Geographic Historia, Quest en Lonely Planet. Mocht je geen toegang hebben tot het internet? Dan kan je de bladen van tevoren downloaden en daarna zonder internet lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: