Glamour

Maandelijks brengt Glamour de lezers op de hoogte van de nieuwe trends op het gebied van fashion en beauty. Maar ook onderwerpen als body positvity, empowerment en carrière staan centraal. Glamour helpt de jonge lezers hun weg te vinden naar een leuker leven en meer zelfvertrouwen.

Glamour lezen op je telefoon, tablet of pc

Je leest Glamour online met Tijdschrift.nl op je telefoon, tablet of computer. Zo heb je Glamour altijd bij de hand en kun je hem lezen waar en wanneer jij dat wilt. Lees Glamour bijvoorbeeld onderweg in de trein of tijdens je vakantie. Naast Glamour heeft Tijdschrift.nl nog meer fashionbladen online te lezen zoals; Grazia, Cosmopolitan, Happy in shape of LINDA. meiden. Ben je onderweg en heb je even geen internet maar wil je wel graag een tijdschrift lezen? Dan kun je de tijdschriften van tevoren downloaden en altijd zonder internet lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis