Glossy

Ben jij dol op glitter en glamour en alles wat met showbizz te maken heeft? Dan is Glossy écht iets voor jou! Glossy is namelijk het leukste glamour tijdschrift van Nederland. In Glossy lees je eindeloos veel interviews met de grootste sterren van Nederland en ben je altijd op de hoogte van alle gossip over de binnenlandse én buitenlandse sterren. Daarnaast lees je in Glossy over relaties, beauty, showbizz en eten & drinken. Glossy is de perfecte mix van nationale en internationale gossip, glamour en lifestyle. Waar wacht je nog op? Lees Glossy nu snel via Tijdschrift.nl

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Glossy lezen op je telefoon, tablet of pc

Het leukste glamour magazine van Nederland, Glossy, lees je via Tijdschrift.nl. De Tijdschrift.nl app is altijd voor jou beschikbaar, óók offline. Zet Glossy in jouw favorieten zodat je altijd een melding krijgt bij toevoeging van nieuwe edities. Nog meer heerlijke magazines lezen? Met het grote aanbod van Tijdschrift.nl zul je je niet vervelen. Blader bijvoorbeeld eens lekker door de Glamour, Grazia, Marie Claire, LINDA. of Story. Heb je artikelen gevonden die je nog eens terug wilt lezen? Plaats dan een bladwijzer, zo verlies je ze nooit uit het oog. Ook onderweg genieten met Tijdschrift.nl? Download dan jouw favoriete bladen zodat je ook offline kunt lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: