Tijdschrift.nl logo
Golfers Magazine

Golfers Magazine

Haal met Golfers Magazine het maximale uit je spel met meer dan 100 pagina’s met het allerlaatste golfnieuws, instructies, reisinformatie, interviews met de beste professionals, de mooiste golfspullen, mooie reportages en vakkundige analyses. Verhoog je kennis en spelniveau iedere maand weer.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Golfers Magazine lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Golfers Magazine online overal lezen en jouw kennis en vaardigheden naar het hoogste niveau brengen! Download hem van te voren zodat je ook offline kunt lezen. Ben je een echte fanatieke sporter en ben je geïnteresseerd in andere sporten dan heeft Tijdschrift.nl nog veel meer andere tijdschriften om te lezen zoals Men’s Health, Nautique, Wieler Revue, Runner’s World, Helden en nog meer! Je kunt Golfers Magazine ook opslaan in favorieten zodat je nooit meer een editie mist.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: