Golfers Magazine

Haal met Golfers Magazine het maximale uit je spel met meer dan 100 pagina’s met het allerlaatste golfnieuws, instructies, reisinformatie, interviews met de beste professionals, de mooiste golfspullen, mooie reportages en vakkundige analyses. Verhoog je kennis en spelniveau iedere maand weer.

Golfers Magazine lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je Golfers Magazine online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo lees je Golfers Magazine waar en wanneer je maar wilt. Lees Golfers Magazine om jouw kennis en vaardigheden op het hoogste niveau te brengen! Ben je een echte fanatieke sporter en ben je geïnteresseerd in andere sporten dan heeft Tijdschrift.nl nog veel meer andere tijdschriften om te lezen zoals Men’s Health, Nautique, Wieler Revue, Runner’s World, Helden en nog meer! Wil je een tijdschrift lezen en heb je geen internet? Dan kan je het tijdschrift van tevoren downloaden en altijd offline lezen zonder dataverbruik.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis