Grazia

Grazia is het eerste glossy weekblad, want wat kan er wel niet in één week gebeuren? Wekelijks brengt Grazia een mix van fashion, de beste shoptips voor de laatste trends, alles over beauty, waargebeurde verhalen en het laatste nieuws over celebrities. Grazia is er voor de jonge en hard werkende vrouw die graag een blad leest dat compleet aansluit bij haar interesses.

Grazia lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je de Grazia online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo kun je altijd en overal de Grazia lezen. Lees de Grazia tussen afspraken door, in de trein of als je aan het wachten bent op je afspraak. Zo ben je altijd bij met het laatste celebrity nieuws. Naast de Grazia zijn er ook andere fashion en celebrity tijdschriften te lezen op Tijdschrift.nl zoals Story, Elle, Vogue of JAN. Mocht je even geen WiFi hebben is dat ook geen probleem. Je kunt de bladen vooraf downloaden en daardoor altijd offline lezen. Handig!

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities:

Lees nu de 75 allerbeste Nederlandse tijdschriften.

Probeer 14 dagen gratis