Tijdschrift.nl logo
Grazia

Grazia

Grazia is het eerste glossy weekblad, want wat kan er wel niet in één week gebeuren? Wekelijks brengt Grazia een mix van fashion, de beste shoptips voor de laatste trends, alles over beauty, waargebeurde verhalen en het laatste nieuws over celebrities. Grazia is er voor de jonge en hard werkende vrouw die graag een blad leest dat compleet aansluit bij haar interesses.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Grazia lezen op je telefoon, tablet of pc

Lees je graag over fashion, beauty en celebs? Dan bij je bij Grazia aan het juiste adres. Je kunt Grazia online lezen via Tijdschrift.nl op je telefoon, tablet of laptop. Lees de Grazia tussen afspraken door, in de trein of als je aan het wachten ben op je afspraak. Dan blijf je altijd op de hoogte. Naast de Grazia zijn er ook andere fashion en celebrity tijdschriften te lezen op Tijdschrift.nl zoals Story, Glossy, LINDA. Meiden of Cosmopolitan. Mocht je even geen WiFi hebben is dat ook geen probleem. Je kunt de bladen vooraf downloaden en daardoor altijd offline lezen.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: