Tijdschrift.nl logo
Handwerken Zonder Grenzen

Handwerken Zonder Grenzen

Handwerken Zonder Grenzen staat in het teken van vijf handwerktechnieken: breien, haken, borduren, quilten en vilten. In elk nummer vind je van elke verschillende techniek een uniek patroon of werkstuk. Ook lees je interviews met bijzondere kunstenaars, tips voor leuke tentoonstellingen & workshops en komt de rijke geschiedenis van handwerken aan bod. Of je nu beginner bent of expert, alle handwerk liefhebbers kunnen met Handwerken Zonder Grenzen uit de voeten waardoor jij binnen no-time de mooiste handwerkjes in je huis hebt staan.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer 14 dagen gratisProbeer 14 dagen gratis

Handwerken zonder grenzen lezen op je telefoon, tablet of pc

Zit je thuis helemaal klaar om creatief aan de slag te gaan? Of doe je in het OV alvast wat inspiratie op? Dankzij de Tijdschrift.nl app staat Handwerken zonder grenzen altijd voor je klaar. Maar daarnaast lees je bij Tijdschrift.nl nog veel meer leuke, creatieve tijdschriften zoals Happy Handmade Living, vtwonen, Landleven, LINDA. en Quote. Een briljant DIY-idee gevonden dat je wilt opslaan? Plaats dan een bladwijzer, dan kun je hem altijd snel weer terugvinden. Ook is het slim om Handwerken zonder grenzen in je favorieten te zetten als je graag meldingen ontvangt bij toevoeging van een nieuwe editie.

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: